Μια χορογραφία για την Εύχαρις που έσβησε: «Θα χορεύει πάντα μαζί μας»

Κρήτη
Μια χορογραφία για την Εύχαρις που έσβησε: «Θα χορεύει πάντα μαζί μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Αφιερωμένο στην αγαπημένη μας 'Ευχαρις.."

Έχουν περάσει ελάχιστες εβδομάδες από το θάνατο του 5χρονου κοριτσιού που έσβησε λόγω γρίπης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η μικρή Εύχαρις που προκάλεσε θλίψη σε όλη την Κρήτη και το πανελλήνιο εξαιτίας του αδόκητου χαμού της, μέσα σε λίγα 24ώρα, αγαπούσε ιδιαίτερα το μπαλέτο.

Μάλιστα ένα χρόνο πριν, παρακολουθούσε μαθήματα και στην σχολή χορού Dance House, όπου και εκεί η είδηση του θανάτου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία με μαθήτριες .  

Κορίτσια της σχολής με κάποια εξ αυτών μάλιστα πέρυσι να είχαν χορέψει μαζί με το 6χρονο αγγελούδι, με την καθοδήγηση και της δασκάλας τους κ. Ροδούλας Κρανιωτάκη έφτιαξαν μία χορογραφία.

Μια χορογραφία που ολοκληρώνεται με τις μικρές ταλαντούχες χορεύτριες να αφήνουν χρυσά πούπουλα, αφιερωμένα στην Εύχαρις, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι η μικρή υπάρχει ακόμη στην ψυχή και στις καρδιές τους.

Μια χορογραφία που πρωταγωνιστεί η αγάπη και τα πιο αγνά αισθήματα για την 6χρονη που έφυγε.

«Είναι μια χορογραφία αφιερωμένη στην αγαπημένη μας Εύχαρις. Θα είναι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Ήταν και των παιδιών και την δική μου ανάγκη να δείξουμε ότι δεν έχει φύγει από τις καρδιές μας και υπάρχει μέσα μας. Υπάρχει στις ψυχές μας και δεν έχει φύγει από κοντά μας . Θα χορεύει πάντα μαζί μας», ανέφερε η κ. Ροδούλα Κρανιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News