Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Διατηρητέοι Καραμαλάκης, Δασκαλάκης και Κ. Λαγουδάκης

Κρήτη
Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Διατηρητέοι Καραμαλάκης, Δασκαλάκης και Κ. Λαγουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομία - Το Συμβούλιο έκρινε διατηρητέο τον υποστράτηγο Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

Καμία αλλαγή στις τάξεις των Αντιστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν σε θέσεις κλειδιά δεν επέφερε η διαδικασία των κρίσεων που ξεκίνησε σήμερα το πρωί με τη σύγκλιση του Συμβουλίου Κρίσης Αντιστρατήγων υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό κρίθηκαν διατηρητέοι στο βαθμό τους και οι δυο Κρητικοί Αντιστράτηγοι της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης και Ανδρέας Δασκαλάκης. Η διαδικασία των κρίσεων και των αλλαγών που θα ακολουθήσουν βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς το αρμόδιο συμβούλιο που θα κρίνει τους Υποστρατήγους, ανάμεσα στους και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Κώστα Λαγουδάκη ,βρίσκεται ήδη σε συνεδρίαση.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε ως διατηρητέους τους κατωτέρω Αντιστράτηγους Αστυνομίας:

  • Μιχαήλ Καραμαλάκη
  • Ζαχαρούλα Τσιριγώτη
  • Xρήστο Δραγατάκη
  • Ανδρέα Αποστολόπουλο
  • Ανδρέα Δασκαλάκη
  • Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News