Προσοχή στον ΒΟΑΚ - Σημειώθηκαν κατολισθήσεις σε Σίσες και Παντάνασσα

Κρήτη
Προσοχή στον ΒΟΑΚ - Σημειώθηκαν κατολισθήσεις σε Σίσες και Παντάνασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπομονή και ψυχραιμία συνιστάται στους οδηγούς

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Χανίων –Σητείας στο ύψος των Σισών.

Γύρω στις 8 το πρωί κατέρρευσε μεγάλο μέρος του πρανούς με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα και να γίνεται η κυκλοφορίας εκ περιτροπής.

Ευτυχές το γεγονός ότι από το σημείο δεν περνούσαν εκείνη τη στιγμή οχήματα και ως εκ τούτου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της τροχαίας ΒΟΑΚ, για την ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ μηχανήματα της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποπίησαν εργασίες αποκατάστασης.

Να σημειωθεί ότι κατολίσθηση σημειώθηκε και χθες τον ΒΟΑΚ στο ύψος της Παντάνασας όπου και εκεί όμως επιχειρούν οχήματα.

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τυχόν ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους.

Πτώση μεγάλου Βράχου στην Χρυσοσκαλίτισσα του Δήμου Κισσάμου

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διέλευσή τους από και προς την περιοχή της Χρυσοσκαλίτισσας του Δήμου Κισσάμου ,λόγω κατολίσθησης μεγάλου τμήματος βράχου λίγο μετά από την περιοχή Στόμιο.

Ο Δήμος Κισσάμου καθιστά την προσοχή των συμπολιτών μας στο εν λόγω σημείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News