Κρήτη

Οδός Ηρακλή: Και ο «γολγοθάς» συνεχίζεται ελέω βροχής

Βροχή και ημιτελή έργα έχουν φέρει σε απόγνωση κατοίκους και καταστηματάρχες

Σκηνικό για… γερά νεύρα έχει διαμορφωθεί στην Κορώνη Μαγάρα και συγκεκριμένα στην οδό Ηρακλή. Τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή σε συνδυασμό με τις συνεχείς βροχοπτώσεις,δημιουργούν μία άνευ προηγουμένου κατάσταση.

Ο δρόμος είναι σαν να έχει "ανοίξει" και έχει δημιουργηθεί ένας μικρός χείμαρρος με ορμητικά νερά να πρωταγωνιστούν ενώ  την ίδια ώρα η υπομονή των πολιτών έχει χτυπήσει "κόκκινο".

Όχι μόνο για τους καταστηματάρχες αλλά και για τους κάτοικους που για να πάνε στα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους πρέπει να εφευρίσκουν τρόπους και μέσα για να μην πέσουν σε λακκούβες και τραυματιστούν ενώ σε κάποια σημεία ο δρόμος είναι απροσπέλαστος και κρύβει παγίδες.

Όσο για τα οχήματα , η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και πολλοί είναι πλέον οι οδηγοί που επιλέγουν άλλο δρόμο για τους προορισμούς τους.

 Ενώ όσοι δεν έχουν άλλη επιλογή και αναγκαστικά πρέπει να διασχίσουν τον συγκεκριμένο δρόμο θα πρέπει να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και να επιλέγουν σημεία του δρόμου που είναι προσπελάσιμα και δεν κρύβουν παγίδες….

Φυσικά, οι φωτογραφίες είναι «μάρτυρες» ως προς το ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν όσοι περνούν από το συγκεκριμένο δρόμο.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια