Το «ευχαριστώ» της μητέρας του Στάθη: Έχω πίστη στον γιο μου

Κρήτη
Το «ευχαριστώ» της μητέρας του Στάθη: Έχω πίστη στον γιο μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 29χρονου ποδοσφαιριστή

Ώρες αγωνίας εξακολουθεί να βιώνει η οικογένεια του 29χρονου Στάθη Καραταράκη που εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τυμπακίου , Στέλλα Κωστάκη, μιλώντας στο neakriti.gr εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι το παιδί της θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής από την μεγάλη περιπέτεια που βιώνει από το πρωί του περασμένου Σαββάτου , πέφτοντας θύμα τροχαίου ατυχήματος.

«Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε νέα. Εγώ έχω πίστη στον γιο μου, ότι όλα θα πάνε καλά και το πιστεύω πραγματικά».

Η  κ. Κωστάκη δεν παραλείπει ωστόσο να αναφερθεί και στο «κύμα» συμπαράστασης που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια από φίλους, γνωστούς ακόμη και άγνωστους πολίτες που έχουν εκφράσει την ελπίδα τους για την πορεία εξέλιξης της υγείας του Στάθη.

Η μητέρα του 29χρονου στέλνει το δικό της ευχαριστώ για όλους όσοι έχουν στην σκέψη τους τον γιο της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη στο παιδί μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση του αλλά και τις προσευχές προς το παλικάρι μου. Και εμείς προσευχόμαστε και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει».

Την ίδια ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Στάθης Καραταράκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας , διασωληνωμενος και σε σταθερή κατάσταση.

Η κατάσταση του παραμένει σταθερή και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του ασθενούς και μέχρι και αυτήν την ώρα δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό.

Πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη  το πρωί  του Σαββάτου  όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 29χρονος προσέκρουσε στην πόρτα οχήματος που είχε σταματήσει επί της Χριστομιχάλη Ξυλούρη.  Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή ενώ ο έτερος συνεπιβάτης του δικύκλου τραυματίστηκε ελαφριά.

Aπό τη σύγκρουση, οι δύο άντρες εκσφενδονίστηκαν στην απέναντι πλευρά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τους χτυπήσει διερχόμενο όχημα.

Μάλιστα, ο 29χρονος Στάθης βρέθηκε κάτω από το διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να του βγει το κράνος και να τραυματιστεί, ενώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News