Απολογείται ο πατέρας που χτύπησε στο μάτι την κόρη του

Κρήτη
Απολογείται ο πατέρας που χτύπησε στο μάτι την κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά σήμερα ο 43χρονος ο οποίος πριν από μερικές ημέρες φέρεται να χτύπησε τη 13χρονη κόρη του

Ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά σήμερα ο 43χρονος πατέρας, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες φέρεται να χτύπησε τη 13χρονη κόρη του, τραυματίζοντάς τη στο μάτι, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου. Ο 43χρονος αναμένεται να δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα την προπερασμένη Δευτέρα σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου. Το 13χρονο κορίτσι πήγε το πρωί της προπερασμένης Τρίτης στο σχολείο του, έχοντας τραύμα στο μάτι της. Ευτυχώς, ο τραυματισμός της ανήλικης δεν πέρασε απαρατήρητος από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Οι καθηγητές ενημέρωσαν τότε τη Διεύθυνση, η οποία τελικά ενημέρωσε με τη σειρά της την Αστυνομία. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διερεύνησαν την υπόθεση και λίγο αργότερα εντόπισαν τον 43χρονο πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας παραδέχτηκε εξαρχής ότι ήταν αυτός που χτύπησε την κόρη του.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και το παιδί ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του το χτύπησε πρώτη φορά.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε τελικά στο Αυτόφωρο για να λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την προπερασμένη Τετάρτη από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Εκείνη τη μέρα, ο 43χρονος εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετανιωμένος ενώπιον της Έδρας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που χτύπησε το παιδί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της μικρής κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Εντούτοις, η δίκη αναβλήθηκε τότε για την επόμενη ημέρα (Πέμπτη). Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε - εκ νέου - για σήμερα Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη είχε μεταφερθεί την προπερασμένη Τρίτη στο ΠΑΓΝΗ, ούτως ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εξάλλου, η ανήλικη είχε παραμείνει για νοσηλεία σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News