«Βαγγέλη μου»: Η κραυγή του Ανδρέα Γιακουμάκη και ο λόγος που θα δικαστεί

Κρήτη
«Βαγγέλη μου»: Η κραυγή του Ανδρέα Γιακουμάκη και ο λόγος που θα δικαστεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτή τη μέρα περιμένω» είπε ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης για την ημέρα που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου

«Χιλιόμετρα μακριά» ακούστηκε η κραυγή του πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, όταν επισκέφτηκε το σημείου όπου βρήκαν το πτώμα του γιου του, σύμφωνα με την περιγραφή της δημοσιογράφου της εκπομπής «Μαζί σου».

Οι χαροκαμένοι γονείς και ένας οικογενειακός φίλος μετέβησαν στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, στις 15 Μαρτίου 2015, με τον κ. Ανδρέα Γιακουμάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τους λυγμούς και να ξεσπά σε μία κραυγή, φωνάζοντας «Βαγγέλη μου».

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Ανδρέας Γιακουμάκης

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι και η περιγραφή της δημοσιογράφου, η οποία αναφέρει πως ο κ. Ανδρέας έβγαλε από την τσέπη του - στο σημείο της καρδιάς - ένα τσαλακωμένο χαρτί, λέγοντας στη δημοσιογράφο: «Αυτή τη μέρα περιμένω».

Πρόκειται για την κλήση που έλαβε ο κ. Ανδρέας, προκειμένου να καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, εγκαλούμενος από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής Σχολής.

Όπως περιγράφει η δημοσιογράφος, μετά την ολοκλήρωση της δίκης του πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής Σχολής, ο ίδιος πέρασε μπροστά από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η οικογένεια Γιακουμάκη. Η οικογένεια εξέλαβε την παραπάνω κίνηση ως ειρωνική και έτσι υπήρξε διένεξη μεταξύ του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Σχολής, κατά την οποία ο κ. Γιακουμάκης φέρεται να αποκάλεσε τον πρώτο «παλιοτόμαρο» και «τομάρι της κοινωνίας», ενώ - σύμφωνα με τη δικογραφία - τον τραυμάτισε ελαφρά.

Τότε ήταν που ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, μαζί με το δικηγόρο του, Σπύρο Μποροδήμο, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι ο διευθυντής δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμούς από τον Ανδρέα Γιακουμάκη, καταθέτοντας μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Έτσι, ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορείται για προσβολή της τιμής, με λόγο και από πρόθεση, καθώς και για πρόκληση σωματικής βλάβης, από πρόθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Εισαγγελέας φέρεται να είπε στον κ. Γιακουμάκη «να τα βρουν», προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η δίκη, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News