Αυτό θα πει... γαϊδουρίστας: Κόντρα και κάτω από το φανάρι

Κρήτη
Αυτό θα πει... γαϊδουρίστας: Κόντρα και κάτω από το φανάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποικίλα συναισθήματα προκαλεί η κίνηση του θρασύτατου οδηγού

Μέχρι χθες νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα. Αυτή εδώ η φωτογραφία, την οποία τράβηξε δημότης του Ηρακλείου και μας την έστειλε, μας αφήνει παντελώς με το στόμα ανοιχτό! Συνέβη στη διασταύρωση Μίνωος και Θερίσου. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο “γαϊδουρίστα” οδηγό! Όπως βλέπετε, δε λογάριασε τίποτα και κανένα.

Έτσι γούσταρε, βρε παιδί μου, και έτσι έκανε. Πάρκαρε το όχημά του κάτω από το φανάρι (πράγμα που απαγορεύεται), αντίθετα με τη ροή των οχημάτων (επίσης απαγορεύεται). Όση ώρα παρέμενε το όχημά του εκεί, όπως είναι φυσικό, εμπόδιζε την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, όμως κανείς δε βρέθηκε να τιμωρήσει τον οδηγό του συγκεκριμένου Ι.Χ. για την απαράδεκτη αυτή στάση του. Και αναρωτιόμαστε: Έως πότε θα συμβαίνουν τέτοια ευτράπελα στην πόλη μας;

Και αφού συμβαίνουν, γιατί ποτέ κανείς δεν τιμωρείται;

Και θέλουμε μετά να λεγόμαστε ευρωπαϊκή χώρα. Αμ δε... όπως αποδεικνύεται, κάποιοι απέχουν πολύ από το να εξευγενιστούν και να γίνουν επιτέλους νομοταγείς πολίτες, που σέβονται τους νόμους αλλά πάνω απ’ όλα την πόλη που ζουν και τους συμπολίτες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News