Παραλίγο να πνιγεί οδηγός όταν υπερχείλισε ρέμα

Κρήτη
Παραλίγο να πνιγεί οδηγός όταν υπερχείλισε ρέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επικινδυνότητα έκρυβε ο επαρχιακός δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο

Τον «χάρο με τα μάτια του» φαίνεται να είδε ένας οδηγός που αψήφησε την επικινδυνότητα που έκρυβε συγκεκριμένο σημείο του επαρχιακού δρόμου Ασήμι- Άγιοι Δέκα την Πέμπτη. 

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο του να παρασυρθεί από τα νερά και όπως ήταν φυσικό ο ίδιος να κινδυνεύσει να πνιγεί.

Τελικά ο ίδιος κατάφερε να σωθεί αλλά σίγουρα την παράτολμη αυτή κίνηση του που τον έβαλε σε περιπέτειες θα τη θυμάται για αρκετό καιρό.

Όπως αναφέρουν και στην σελιδα του τα μέλη «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά»: «Έκλεισε για ώρα ο κεντρικός δρόμος Ασήμι -Αγίοι Δέκα λόγω υπερχείλισης ρέματος, κινδύνευσε οδηγός!

Αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστός χτες βράδυ ο δρόμος Ασήμι - Αγίοι Δέκα, λόγω υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται ανάμεσα σε Στόλους και Λούρες.

Οι μεγάλες ποσότητες νερού και τα φερτά υλικά- διάφορα μπάζα και σκουπίδια- έφραξαν το γεφυράκι του κεντρικού δρόμου με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ρέμα και το νερό να υπερκαλύψει την άσφαλτο.

Τα αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα είτε άλλαζαν πορεία ή έκαναν στάση στο σημείο, ενώ κάποιος οδηγός που αψήφησε τον κίνδυνο παρασύρθηκε μεν το αυτοκίνητο του από τα νερά, κατάφερε ωστόσο να αποφύγει τα χειρότερα».

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες απο το  «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News