Κρήτη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλ. Μαρκογιαννάκης για έλλειψη ασθενοφόρου

«Είναι ειρωνεία λίγα χιλιόμετρα μόλις μακριά να πραγματοποιείται μεταφορά λιπόθυμου συμπολίτη μας με αγροτικό λόγω της έλλειψης ασθενοφόρου», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος περιφερειάρχης

Με αφορμή το περιστατικό που συνέβη χτες στις Μοίρες, όπου ένας συμπολίτης μας μεταφέρθηκε στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος αντί ασθενοφόρου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης σχολιάζει:

«Την ώρα που με μεγάλη επισημότητα εγκαινιάζεται με δωρεά η χρήση 2 υπερσύγχρονων μηχανημάτων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, η Κρήτη δεν έχει λύση για τη διαχείριση των επειγόντων περιστατικών υγείας. Είναι ειρωνεία λίγα χιλιόμετρα μόλις μακριά να πραγματοποιείται μεταφορά λιπόθυμου συμπολίτη μας με αγροτικό λόγω της έλλειψης ασθενοφόρου. Όσοι μένουμε στην Κρήτη αξίζουμε καλύτερη υγεία. Η υγεία δεν θα πρέπει να είναι ευκαιριακό εργαλείο ικανοποίησης λίγων. Πιστεύω ότι ο πολίτης (υγιής ή ασθενής) πρέπει να λαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με σωστή υγειονομική περίθαλψη, τη σωστή στιγμή, με τη σωστή επιστημονική ομάδα επαγγελματιών υγείας και στο σωστό μέρος. Και είναι καθήκον μας να του το προσφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια