Ο Γιάννης Κοτσυφός ξανά στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη

Κρήτη
Ο Γιάννης Κοτσυφός ξανά στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαμουλάκης: «Με χαροποιεί το γεγονός ότι ο Γιάννης Κοτσυφός, εμπιστεύεται, υποστηρίζει και θα είναι ξανά υποψήφιος με την παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι»

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Γιάννης Κοτσυφός, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη εκφράζοντας τη βούλησή του να είναι ξανά υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες εκλογές.

 Ο Γιάννης Κοτσυφός είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Θεοδωράκη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι λιμενικός, υπηρετεί στο Λ/Τ Ληνοπεραμμάτων και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 3ου ολοήμερου Κλασικού Νηπιαγωγείου Γαζίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών Γαζίου, καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. Ήταν ο ιδρυτής του 1ου Σχολικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Γαζίου, ενώ σήμερα είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Κυκλοφορίας και της Επιτροπής Ονοματοδοσίας του Δήμου Μαλεβιζίου.

 Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Γιάννης Κοτσυφός, ένα εξαιρετικά έμπειρο, δραστήριο και αποτελεσματικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης, εμπιστεύεται, υποστηρίζει και θα είναι ξανά υποψήφιος με την παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Οι οργανωτικές του ικανότητες είναι αποδεδειγμένες, η αγάπη του για τον τόπο μας επίσης και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια, μόνο οφέλη θα έχει για τον τόπο μας. Μαζί και με τον Γιάννη, προχωράμε σε αυτόν τον όμορφο και συνάμα απαιτητικό αγώνα, πάντα με σεβασμό στην ιστορία του Μαλεβιζίου και τους ανθρώπους του. Συνεχίζουμε λοιπόν με τον αγαπητό Γιάννη Κοτσυφό και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News