Κρήτη

Η λακκούβα του άνοιξε… πληγές

22χρονος μπήκε σε περιπέτειες εξαιτίας μιας λακκούβας στο Μασταμπά

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών στο γεμάτο από λακκούβες οδόστρωμα σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου, καθώς οι λακκούβες αυξάνονται σε αριθμό και μέγεθος.

Mια οικογένεια από το Ηράκλειο ζει τον δικό της Γολγοθά καθώς 22χρονος που έπεσε πρόσφατα σε λακκούβα, τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και πρόκειται να χειρουργηθεί.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα του ο οποίος στέλνει τα δικά του μηνύματα προς τη Λότζια σε σχέση με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στους δρόμους του Ηρακλείου από τις τεράστιες λακκούβες και τις κάθε είδους παγίδες.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2018, ο γιος του, ο οποίος οδηγούσε μηχανάκι, έπεσε σε λακκούβα στη περιοχή του Μασταμπά με συνέπεια το τιμόνι να περάσει το κράνος που φορούσε και να του προκαλέσει τραύμα στο μάτι.

« Κοντά στο σπίτι του, ο γιος μου έπεσε σε λακκούβα.  Για κακή του τύχη, το κράνος πέρασε στο τιμόνι και του τα «έσπασε» όλα γύρω από το μάτι του.  Έσπασε τον ώμο του και έχει κατάγματα.  Στο μάτι έπαθε μεγάλη ζημιά.  Έχει … « πεταχτεί» έξω το μάτι γιατί δεν υπάρχουν κόκκαλα για να το κρατάνε».  Όταν υποχωρήσει το αιμάτωμα, ο γιος μου θα χειρουργηθεί.  Έχουμε να …τραβήξουμε μεγάλο Γολγοθά», δήλωσε ενώ στο ερώτημα αν θα κινηθεί δικαστικά, απάντησε:

« Είχα μιλήσει με τον δικηγόρο μου για το ζήτημα.  Όμως, μου είπε μια κουβέντα ο γιος μου και με έκανε να σταματήσω τη διαδικασία.  Μου λέει, τι θα κερδίσουμε αν πάμε δικαστικά; Θα βάλουμε κάποιον φυλακή; Θα πάρουμε χρήματα; Το θέμα είναι μπορείς να με κάνεις όπως ήμουν πριν;».

 

 

 

Το μήνυμα που στέλνει προς όλους τους αρμόδιους είναι:

« Να κλείσουν μια λακκούβα για να σωθεί ένας άνθρωπος.  Την ανθρώπινη ζωή δεν την σκέφτονται; Μόνο την καρέκλα σκέφτονται;

Ας βγάζουν ένα αυτοκίνητο την ημέρα να κλείνουν τις λακκούβες.  Δεν είναι μόνο το παιδί μου που έπεσε «θύμα» λακκούβας είναι και άλλοι άνθρωποι».

Το μόνο ευχάριστο νέο που έμαθε η οικογένεια είναι ότι την επομένη του ατυχήματος, έμαθε ότι η αρραβωνιαστικιά του είναι έγκυος.

Πάντως, η επίμαχη λακκούβα μπαλώθηκε, όμως η ταλαιπωρία για την οικογένεια του νεαρού ο οποίος θα χειρουργηθεί στο μάτι, συνεχίζεται.

Ο τηλεοπτικός φακός ξαναβρέθηκε στην Ιερολοχιτών. 

Η επίμαχη λακκούβα μπαλώθηκε με άσφαλτο, όμως η τεραστίων διαστάσεων λακκούβα στην οδό Χατζηγιώργη, μπαλώθηκε με τσαίλι, με τη μάχη κατά της λακκούβας από τη Λότζια να πέφτει στο απόλυτο κενό.

φωτογραφία αρχείου

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια