Η INTERAMERICAN στηρίζει την ετήσια εκδήλωση «Αγρότης της Χρονιάς»

Κρήτη
Η INTERAMERICAN στηρίζει την ετήσια εκδήλωση «Αγρότης της Χρονιάς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρωγός στην Agrenda

Η INTERAMERICAN, με ειδικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την ενίσχυση της συμβολής του στην ανάταξη της εθνικής οικονομίας, για ακόμη μια χρονιά είναι χορηγός της ετήσιας εκδήλωσης «Αγρότης της Χρονιάς», που οργανώνεται στις 19 Ιανουαρίου στην Μονεμβασιά από την Agrenda.

Ειδικότερα, η παρουσία στελεχών της εταιρείας από τη διεύθυνση αγροτικών ασφαλίσεων στην ημερίδα σηματοδοτεί το ασφαλιστικό ενδιαφέρον της για την κοινή αγροτική πολιτική, τα προγράμματα και τις τεχνολογικές εξελίξεις για τις καλλιέργειες, καθώς και τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες με σαφή αναφορά στην αγροτική παραγωγή και τη συμβολή στην τοπική ανάπτυξη. Φέτος, η εκδήλωση θα είναι εστιασμένη και στον τομέα της ελιάς και του ελαιολάδου, δεδομένου ότι θα γίνουν αναφορές στις προκλήσεις για τη σχετική ελληνική προϊοντική παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Στην ασφάλιση του αγροτικού τομέα η INTERAMERICAN δραστηριοποιείται, ήδη, από το 2016 και παρέχει στον αγρότη και σε κάθε επιχειρηματία αγροτικών δραστηριοτήτων τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης ασφαλιστικής προστασίας για υποδομές (ακίνητα, εγκαταστάσεις θερμοκηπίων, εξοπλισμό), μηχανήματα, φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου, μεταφορά προϊόντων και αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Επιπροσθέτως, η εταιρεία διαθέτει στην αγορά και πρόγραμμα ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου.

«H INTERAMERICAN, συνδυάζει τεχνογνωσία, καινοτομία, συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεργασίες και βασίζεται στη μεγάλη παράδοση δύο και πλέον αιώνων που έχει κτίσει η μητρική εταιρεία ACHMEA στις ασφαλίσεις του πρωτογενούς τομέα. Η εταιρεία διαμορφώνει μια σύγχρονη ασφαλιστική προσέγγιση στη γεωργία, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα στάδια: από τις πρώτες ύλες, την παραγωγή, τη μεταποίηση και συσκευασία μέχρι το τελευταίο στάδιο της διανομής και την πώλησης», επισημαίνει η Έφη Κοκορέλη, επικεφαλής αγροτικών ασφαλίσεων και bancassurance της INTERAMERICAN.

Φωτογραφία: Έφη Κοκορέλη, επικεφαλής Αγροτικών Ασφαλίσεων και Bancassurance της INTERAMERICAN.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News