Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη - Έρχεται με βαρύ πρόγραμμα

Κρήτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη - Έρχεται με βαρύ πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η τριήμερη περιοδεία του που ξεκινάει από το απόγευμα της Παρασκευής

Επί ποδός βρίσκεται σύσσωμο το τοπικό “γαλάζιο” στρατόπεδο ενόψει της αποψινής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος και θα πραγματοποιήσει 3ήμερη περιοδεία στο νησί.

Αύριο Σάββατο το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Μεσαρά, σε χωριά των δήμων Φαιστού και Γόρτυνας, σε μια, πέραν του πρακτικού σκέλους, συμβολικού χαρακτήρα επιμέρους περιοδεία στον τόπο καταγωγής του Μεσαρίτη γραμματέα και βουλευτή Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει επισκέψεις και επαφές σε ορεινό Μυλοπόταμο και Ανώγεια, ενώ άγνωστο παραμένει το πού ακριβώς θα κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεθαύριο Κυριακή. Άλλωστε, στο “γαλάζιο” επιτελείο θέλουν να κρατήσουν και κάποιες εκπλήξεις για το πρόγραμμα της περιοδείας Μητσοτάκη, που ούτως ή άλλως ενδέχεται να έχει εκπλήξεις και να βγάλει ειδήσεις προεκλογικού ενδιαφέροντος.

Τα βλέμματα όλων βεβαίως κεντρικά και τοπικά στη Ν.Δ. είναι στραμμένα στην αποψινή εκδήλωση κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, στις 6:30 το απόγευμα, στο κέντρο “Αναδρομές”.

Στην αποψινή εκδήλωση αναμένεται να προσέλθουν εκατοντάδες φίλοι, στελέχη και μέλη του κόμματος, αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. από την Αθήνα, όπως ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος θα κάνει ουσιαστικά την πρώτη δημόσια εμφάνιση και τοποθέτησή του ως διεκδικητής της Περιφέρειας Κρήτης.

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος του τριήμερου προγράμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη έχει καταρτιστεί, ωστόσο μένουν ακόμη λεπτομέρειες για την τελευταία ημέρα που παραμένει σε εκκρεμότητα λόγω και των εξελίξεων στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μέχρι χθες, πάντως, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη ουσιαστικά αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής, στις 6:30, με την ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ στο κέντρο “Αναδρομές”, στις Αρχάνες.

Αύριο Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί περιοδεία στη Μεσαρά. Η περιοχή δεν επελέγη τυχαία από τον πρόεδρο του κόμματος, αλλά αποτελεί ουσιαστικά μια τιμητική κίνηση για τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, που κατάγεται από την περιοχή η οποία έδωσε από τον α’ γύρο πρωτιά στις εσωκομματικές στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η περιοδεία στη Μεσαρά θα ξεκινήσει από το εργοτάξιο του δρόμου Ηρακλείου-Μεσαράς και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο Μεσαράς και στη Γεωργική Σχολή. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τις Μοίρες, θα συνομιλήσει με κόσμο στον δρόμο, καθώς θα διεξάγεται και το παζάρι της περιοχής, θα επισκεφτεί τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης και αμέσως θα αναχωρήσει για το Τυμπάκι, όπου θα γίνει σύσκεψη με τους Συλλόγους Αγροτών απ’ όλη την Κρήτη.

Το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο Ασήμι και συνάντηση με κτηνοτρόφους και ακολούθως θα επισκεφτεί Πύργο, Ανώγεια και Μυλοπόταμο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής δεν είχε οριστικοποιηθεί επισήμως, τουλάχιστον μέχρι χθες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News