Για την «γειτονιά των Αγγέλων» η Αθανασία Κοκολάκη - Στο πένθος η Βιάννος

Κρήτη
Για την «γειτονιά των Αγγέλων» η Αθανασία Κοκολάκη - Στο πένθος η Βιάννος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα οι δικοί της μία μέρα πριν την γιορτή της

Θλίψη και βουβός πόνος στη Βιάννο και τον Κερατόκαμπο συγκεκριμένα. Αφού για ένα ταξίδι μακρινό με προορισμό  την «γειτονιά των Αγγέλων»  έφυγε η Αθανασία Μανετάκη, Κοκολάκη χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Η 52χρονη πρόσωπο προσφιλές, χαμογελαστό, φιλόξενο και κυρίως γυναίκα με δυναμισμό, ευφυΐα, διορατικότητα, χιούμορ, στάθηκε πάντα συνεπής και απαράμιλλα εργατική.

Με τον σύζυγο της Γιώργο διατηρούσαν από κοινού την πολύ γνωστή ταβέρνα «Νικήτας» στον Κερατόκαμπο και η ίδια ήταν η ψυχή του μαγαζιού τους.

Με τον σύζυγο της είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά , την Μαρία που ασχολείται με την δημοσιογραφία, και τον Νικήτα που ασχολείται με την ταβέρνα.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα οι δικοί της άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι, μία ημέρα μάλιστα πριν την ονομαστική γιορτή της εκλιπούσης.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη 1 το μεσημέρι.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του Κερατοκάμπου «Η Βίγλα» σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του αναφέρει:

«Η αγαπημένη μας Αθανασία Μανετάκη Κοκολάκη δυστυχώς έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον τόπο όπου μεγάλωσε και έζησε με την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε.

Πρόσωπο προσφιλές, χαμογελαστό, φιλόξενο και κυρίως γυναίκα με δυναμισμό, ευφυΐα, διορατικότητα, χιούμορ, στάθηκε πάντα συνεπής και  απαράμιλλα εργατική. Στην ταβέρνα του Νικήτα πάντα βρίσκαμε απάγκιο στη δροσιά των αρμυρικιών και στη φιλική φροντίδα της.

Θα την θυμόμαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερε και στον σύλλογό μας. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους οικείους της μαζί με τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News