Ο Ηλίας Λυγερός απόψε στο «Ελεύθερο Σημείο»

Κρήτη
Ο Ηλίας Λυγερός απόψε στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός είναι ο προσκεκλημένος της εκπομπής Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα μεταδοθεί απόψε στις 22:15 από την Κρήτη TV.

Ο Ηλίας Λυγερός θα κληθεί να αποτιμήσει το έργο του από τη θέση της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηρακλείου και να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα αφού ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον χορό των υποψηφίων για το Δήμο Ηρακλείου.

Και όλα αυτά σε ένα σκηνικό ραγδαίων εξελίξεων στη Λότζια που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της περασμένης εβδομάδας για τις αδυναμίες… της παράταξης Δύναμη Πολιτών που ασκεί την δημοτική εξουσία από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV, στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ με τον Λευτέρη Συμβουλάκη στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News