default-image

Εγκλωβισμοί σε ασανσέρ και κοπές δέντρων προκαλούν προβλήματα

Κρήτη
Εγκλωβισμοί σε ασανσέρ και κοπές δέντρων προκαλούν προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεση η κινητοποίηση από την πυροσβεστική - Οι άσχημες καιρικές συνθήκες έχουν δημιουργήσει προβλήματα

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην Κρήτη εκτός από τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει και άλλους είδους προβλήματα χωρίς ωστόσο να τεθεί σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.

Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και έχει δεχτεί αρκετές κλήσεις τις τελευταίες ώρες για κοπές δέντρων ακόμη όμως και για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ, εξαιτίας διακοπής ρεύματος που πιιθανότατα προκάλεσαν οι άσχημες καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, δέντρο κόπηκε στην συμβολή των οδών Ευρώπης και Μεραμβέλου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμευμένο Ι.Χ και να του προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές.

Ευτύχημα το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε ουδείς ενώ η πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει και σε άλλα περιστατικά.

Κοπές κλαδιών είχαμε και επί της εθνικής οδού Ηρακλείου - Χανίων στο ύψος του Φόδέλε, όπως επίσης σε Βενεράτο, Κάτω Γούβες και Προφήτη Ηλία. Μάλιστα στην τελευταία περίπτωση δέντρο έπεσε στην μέση του δρόμου ενώ για ένα ακόμη δέντρο υπάρχει κίδυνος να κοπεί και να πέσει σε στύλο της ΔΕΗ. 

Αντίστοιχα περιστατικά με κοπές δέντρων υπήρξαν  σε Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο.

Εγκλωβίστηκαν άτομα σε ασανσέρ

Συγκεκριμένα πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν σε περιοχής του Ηρακλείου για εγκλωβισμό ατόμων σε κατοικίες εντός των τειχών.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και οι άνθρωποι που βρέθηκαν μέσα στους ανελκυστήρες δεν κινδύνευσαν ενώ σε άλλες περιπτώσεις το ρεύμα επανήλθε άμεσα και απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News