Τελικά... όλοι έχουν το κέρμα των 80.000 ευρώ

Κρήτη
Τελικά... όλοι έχουν το κέρμα των 80.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού

Viral έγινε το θέμα με το ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ που αξίζει 80.000 ευρώ.

Εκατοντάδες αναγνώστες του neakriti.gr επικοινωνούν εδώ και μία εβδομάδα μαζί μας για να ζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το θέμα που είχε δημοσιευτεί την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου με τίτλο «Μήπως έχετε το ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ που αξίζει 80.000 ευρώ;».

Το ενδιαφέρον του κοινού είναι τεράστιο, για το κέρμα που πωλείται σε τιμή - ρεκόρ, γεγονός απόλυτα λογικό αν αναλογιστούμε την περίοδο των «ισχνών αγελάδων» και την οικονομική κρίση που διανύουμε.

Αξίζει ωστόσο να διευκρινιστεί ότι δεν ζητάει κανένας να αγοράσει το εν λόγω κέρμα. Κάποιος συμπολίτης μας πρόσεξε ότι το κέρμα των 2 ευρώ που είχε στην κατοχή του είχε τις εξής ιδιαιτερότητες «το χαμηλότερο μικρό αστέρι του ευρώ περιέχει το γράμμα "S". Επιπλέον, ο αριθμός 2 δεν είναι κεντραρισμένος».

Έτσι, αποφάσισε να το θέσει προς πώληση στη διαδικτυακή πλατφόρμα πωλήσεων eΒay και βάζει ο ίδιος ως τιμή πώλησης το ποσό των 80.000 ευρώ.

Αν θα βρεθεί ή όχι αγοραστής δεν το γνωρίζουμε. Εξάλλου, η αγορά των σπάνιων και συλλεκτικών νομισμάτων είναι τεράστια σε όλο τον κόσμο.

Για το εάν, τέλος, αυτή η προαναφερθείσα περιγραφή είναι αρκετή για να πείσει τους συλλέκτες είναι βέβαια ένα θέμα, αφού ο κάτοχός του αναφέρει πως το πουλά «χωρίς εγγύηση και επιστροφή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News