Το κλείσιμο εξόδου του ΒΟΑΚ προκαλεί σύγχυση στους οδηγούς

Κρήτη
Το κλείσιμο εξόδου του ΒΟΑΚ προκαλεί σύγχυση στους οδηγούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έργα που πραγματοποιούνται σε κομμάτι του ΒΟΑΚ με αποτέλεσμα να κλείσει η  έξοδος προς Κοκκίνι Χάνι έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους οδηγούς που χρησιμοποιούν αυτήν την έξοδο.

Τα έργα αναμένεται να διαρκέσουν δύο μήνες και οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον ανισοπεδο κόμβο Βουβών για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .

Ωστόσο όπως αναφέρει αναγνώστης στο neakriti.gr δεν έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες που να ενημερώνουν τους οδηγούς για την συγκεκριμένη κυκλοφοριακή αλλαγή

Να σημειωθεί πάντως ότι τα έργα πραγματοποιούνται προκειμένου να κατασκευαστεί νέος κλάδος εξόδου από τον ΒΟΑΚ και γι’ αυτό το λόγο ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν. «Κλείνει, λοιπόν, προσωρινά η έξοδος του Β.Ο.Α.Κ. προς Κοκκίνη Χάνι (προς Γούβες, χιλιομετρική θέση 148 χλμ.).

Το σημείο που κλείνει αφορά το ρεύμα κυκλοφορίας από το Ηράκλειο προς τις Γούβες λόγω της κατασκευής νέου κλάδου εξόδου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω του ανισόπεδου Κόμβου Βουβών (χιλιομετρική θέση 152 χλμ.), ενώ τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός διαστήματος δύο μηνών.

Αναλυτικά ο αναγνώστης  αναφέρει στο neakriti.gr:

«Από την Τρίτη 8/01 έκλεισε η έξοδος από την εθνική για Κοκκίνη Χάνι, Βραχόκηπο κ.λ.π λόγω έργων.

Παρακαλώ κάντε κανένα ρεπορτάζ να ξέρουμε κι εμείς πόσο θα κρατήσει η όλη ιστορία.

Επίσης, τουλάχιστον μέχρι χθες το μεσημέρι που πέρασα, δεν έχει μπει καμμιά προειδοποιητική πινακίδα στην εθνική στο ύψος του Καρτερού με αποτέλεσμα όσοι δεν γνωρίζουν ότι η έξοδος έχει κλείσει να αναγκάζονται να πηγαίνουν μέχρι Γούρνες για να επιστρέψουν Κοκκίνη.

Ευχαριστώ πολύ – Γιώργος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News