Θλίψη για τον 30χρονο επιχειρηματία που σκοτώθηκε

Κρήτη
Θλίψη για τον 30χρονο επιχειρηματία που σκοτώθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις νεκροί στην Κρήτη από αρχές του 2019 - Η Ιεράπετρα θρηνεί το χαμό ενός νεαρού άντρα

Πένθος στην Ιεράπετρα. Tο τελευταίο αντίο με πόνο ψυχής, ετοιμάζονται να "πουν", οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, στον 30χρονο επιχειρηματία που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης στην Ιεράπετρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο χωριό Νέα Ανατολή και η ταφή του στο κοιμητήριο της Ιεράπετρας. 

Πλέον οι νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα 9 Ιανουαρίου ανέρχονται στους 3 σκορπώντας θλίψη και συνάμα ανησυχία για τους ανθρώπους που χάνονται έτσι ξαφνικά στον βωμό της ασφάλτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε η ζωή ενός 95χρονου στις 3 Ιανουαρίου, στα Χανιά όταν ο ίδιος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην λεωφόρο Σούδας κοντά, στα φανάρια του Καλικά.

Ενώ μία ημέρα νωρίτερα την τελευταία του πνοή άφησε ένας 49χρονος που νοσηλευόταν για αρκετό διάστημα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο που είχε σημειωθεί  τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο.

Η κατάσταση των τραυματιών

Στο μεταξύ διέφυγε τον κίνδυνο ο 2ος τραυματίας,  οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εμπλακεί στο τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης, στην έξοδο της Γρα Λυγιάς με θύμα τον 30χρονο επιχειρηματία.

Ο 31χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και αργά το βράδυ αφού εξακριβώθηκε η σοβαρότητα των ορθοπεδικών του τραυμάτων στα πόδια και την λεκάνη αποφασίστηκε να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ όπου συνεχίζεται η νοσηλεία του.

Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας παραμένουν ελαφρά τραυματίες δύο νεαροί Πακιστανοί 16 και 26 ετών οι οποίοι κινούνταν με τα ποδήλατα τους στο σκοτεινό δρόμο και τους οποίους επιχειρώντας να αποφύγει ο οδηγός του Ι.Χ ,έχασε τον έλεγχο , πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και κατέληξε στο μαντρότοιχο μιας επιχείρησης κατασκευής θερμοκηπίων.

Το κομμάτι της επαρχιακής οδού  Ιεράπετρας Βιάννου από τη Γρα Λυγιά μέχρι το Μύρτο, είναι υπό φωτισμένο , έχει παρά πολλά δέντρα που κλείνουν τμήμα του οδοστρώματος και δεν έχει καθόλου χώρο για τους πεζούς.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να αρθεί η επικινδυνότητα αυτού του δρόμου.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης, όταν το ΕΚΑΒ δέχτηκε επείγουσα κλήση για τον απεγκλωβισμό ατόμων,  τα οποία επέβαιναν σε επιβατηγό αυτοκίνητο, που εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μαντρότοιχο.

Το τροχαίο συνέβη στη δυτική έξοδο της Γρα Λυγιάς προς το Στόμιο Ιεράπετρας.

Άμεσα, δύο ασθενοφόρα του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας ξεκίνησαν από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας και έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος απεγκλωβίζοντας έναν 30χρονο, κάτοικο Ιεράπετρας, που είχε χάσει ήδη τη μάχη με τη ζωή, καθώς και έναν κάτοικο Ιεράπετρας, 31 ετών, ενώ τραύματα υπέστησαν και οι δύο Πακιστανοί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News