Ωραίες κουβέντες στην «Ανδριανή» και αυτό το Σάββατο

Κρήτη
Ωραίες κουβέντες στην «Ανδριανή» και αυτό το Σάββατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή κάνει ωραίες κουβέντες με ωραίους ανθρώπους, όπως της αρέσει να μας λέει

Μαζί της η Ευαγγελία Χυδεριώτου. Η Ευαγγελία είναι ένα κορίτσι δραστήριο, με ιδέες, γράφει, γράφει για μεγάλους, γράφει και για τους μικρούς. Η Ευαγγελία ζει με μια ασθένεια που της δημιουργεί σοβαρά κινητικά προβλήματα, δυσκολία στην ακοή και που αν ήταν άλλος άνθρωπος μάλλον θα έβλεπε τη ζωή της με πολύ σκούρες αποχρώσεις…

Το νεανικό πάρκινσον είναι ο συνοδοιπόρος της τα τελευταία 10 χρόνια. Οι δυσκολίες στην καθημερινότητα πολλές, οι ματαιώσεις ακόμα περισσότερες, αλλά η Ευαγγελία αποφάσισε να τη ζήσει τη ζωή της και το κάνει.

Στον καναπέ της εκπομπής μια γυναίκα αεικίνητη, που αγαπά πολύ να ταξιδεύει, να περνά σύνορα και να ενώνει ανθρώπους.

Η Ελευθερία Κουρτίδου ζει στη Γερμανία και έχει βάλει στόχο να αναδείξει τόσο στη χώρα της όσο και σε όλο τον κόσμο, του Έλληνες που κάνουν ωραία πράγματα. Για την Ελευθερία η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα σε κρίση αλλά μια χώρα που οι άνθρωποι της έχουν ταλέντα και αυτά πρέπει να αναδεικνύονται.

Μας συστήνει το site της που απευθύνεται στους Έλληνες της ομογένειας, ενημερώνει και ενώνει ανθρώπους, κουλτούρες, πολιτισμούς.

Με την ψυχολόγο της εκπομπής Ματούλα Βασιλάκη, η Ανδριανή συζητά για τις  κρίσεις πανικού. Γιατί μας ταλαιπωρούν; Μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε; Τελικά όλα έχουν τη σημασία τους, αρκεί να τους δώσεις την δέουσα προσοχή.

Μια διαφορετικό βόλτα με τη Βούλα Νεονάκη

Η Βούλα Νεονάκη μας πάει στον Άγιο Νικόλαο και μαζί κάνουμε μια διαφορετική βόλτα στην αγαπημένη πόλη. Περπατάμε τα στενά και ανεβαίνουν τα γραφικά σκαλιά της παρέα με καλλιτέχνες που άφησαν το αποτύπωμα και την εικαστική σφραγίδα τους.

Πρώτος καλεσμένος ο πολυεπίπεδος και ευφυέστατος Μίμης Ανδρουλάκης.

Με τη συγγραφική του ιδιότητα ξεδιπλώνει στην κουβέντα  μια εξαιρετική ιστορία.

Μια ιστορία για τη δύναμη των γυναικών να αλλάζουν ζωές και να ανατρέπουν την ίδια τους τη μοίρα. Όλα αυτά με φόντο την ιστορία των Ελλήνων του Πόντου.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου και ώρα 10 το βράδυ στην ΚΡΗΤΗ TV

Επιμέλεια - Παρουσίαση: Ανδριανή Αγγελιδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News