Βασίλης Σκουλάς: «Νιώθω πως γεννήθηκα με ένα δοξάρι στο χέρι»

Κρήτη
Βασίλης Σκουλάς: «Νιώθω πως γεννήθηκα με ένα δοξάρι στο χέρι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» μίλησε ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Σκουλάς, ένας καλλιτέχνης που όχι μόνο έχει γράψει τη δική του ιστορία, αλλά ο ίδιος είναι η ζωντανή μουσική ιστορία της Κρήτης.

Η Νικολέτα Σφακιανάκη και η κάμερα της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» βρέθηκαν στα Ανώγεια, στο χώρο του Κρητικού καλλιτέχνη ο οποίος τους υποδέχτηκε με ένα ζεστό χαμόγελο και φυσικά με… ρακή!

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Βασίλη Σκουλά να μοιράζει όμορφες ευχές για το 2019: «Να βρεθούμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο» τόνισε στη δημοσιογράφο Νικολέτα Σφακιανάκη, ενώ ανέφερε πόσο μεγάλη είναι η αντίθεση σήμερα στις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι συγκριτικά με τα παλιότερα χρόνια.

Ο αγαπητός τραγουδιστής και λυράρης «κλείνει» πλέον 60 χρόνια στο επάγγελμα, ενώ ξεκίνησε να παίζει λύρα στα επτά του χρόνια:

«Η λύρα είναι όλη μου η ζωή. Αν δεν ήμουν μουσικός, θα ήμουν βοσκός. Αυτό θα έκανα αφού μεγάλωσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον.» λέει ο ίδιος.

Φυσικά δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πόσο σημαντικό είναι να έχει ένας καλλιτέχνης της αγάπη του κόσμου… και ο Βασίλης Σκουλάς, δίχως καμία αμφιβολία, την αγάπη του κόσμου την έχει κατακτήσει.

Δείτε την κουβέντα που έκαναν ο Κρητικός καλλιτέχνης με τη Νικολέτα Σφακιανάκη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News