Θρήνος για τον πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Έκανε «ντελίβερι» την ώρα του δυστυχήματος

Κρήτη
Θρήνος για τον πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Έκανε «ντελίβερι» την ώρα του δυστυχήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μαύρο" 2018 για την Κρήτη- 58 νεκροί στην άσφαλτο του νησιού

Τραγικό θάνατο, εν ώρα εργασίας, βρήκε ένας νεαρός συνάνθρωπός μας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μερικά μόνο λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου, στη Χαλέπα Χανίων.

Το θύμα, ηλικίας μόλις 27 ετών, εργαζόταν ως “ντελίβερι”, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικογενειακές υποχρεώσεις του, καθώς ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών...

Ο νεαρός Χανιώτης, ο οποίος άφησε πίσω του δύο μικρά παιδιά, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο άτυχος πατέρας σκοτώθηκε παρά το ότι - σύμφωνα με πληροφορίες - φορούσε κράνος ασφαλείας.

Περίπου πέντε λεπτά μετά τις 11:30 προχθές το βράδυ, ο 27χρονος, ο οποίος εργαζόταν σε ταχυφαγείο των Χανίων, διέσχιζε με το δίκυκλό του δρόμο στη Χαλέπα Χανίων. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι χθες συνθήκες, ο νεαρός πατέρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του την ώρα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Προφήτη Ηλία και Ανδριανάκη. Ο 27χρονος έπεσε από τη μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ το δίκυκλο κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον άτυχο δικυκλιστή. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, για τον 27χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος δικυκλιστής

Ο 27χρονος άνδρας ήταν - σύμφωνα με πληροφορίες - παντρεμένος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε δύο παιδιά: το πρώτο ηλικίας δύο ετών και το δεύτερο μόλις 8 μηνών. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι ήταν πολύ προσεκτικός, καθώς φορούσε κράνος ασφαλείας, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο τραγικό τον χαμό του. Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του, η οικογένεια, οι υπόλοιποι συγγενείς, αλλά και φίλοι και συνάδελφοι του νεαρού πατέρα υπέστησαν σοκ.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή στον 27χρονο Κρητικό, διενεργείται από την Τροχαία Χανίων.

58 οι νεκροί σε τροχαία το 2018

Στο άκουσμα του τραγικού μαντάτου, οι συγγενείς του νεαρού πατέρα κατέρρευσαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος ήταν ο 58ος - και τελευταίος - άνθρωπος που “έσβησε” στην άσφαλτο της Κρήτης μέσα στο 2018.

Αξίζει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη ήταν τον χρόνο που μας άφησε (2018) μεγαλύτερος από το προηγούμενο έτος (2017). Ειδικότερα, μέσα στο 2017 έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης συνολικά 55 άνθρωποι. Αναμφίβολα, το γεγονός αυτό προκαλεί θλίψη, καθώς από το 2010 μέχρι και πέρυσι ο αριθμός των θυμάτων σε ετήσια βάση στην Κρήτη έβαινε μειούμενος.

Εξάλλου, το 2015 είχαμε 64 νεκρούς στο οδικό δίκτυο του νησιού μας, ενώ το 2016 οι νεκροί ήταν 63.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News