Με... ανακοπές μπήκε το 2019 στο ΕΚΑΒ - Τα πρώτα περιστατικά του νέου έτους

Κρήτη
Με... ανακοπές μπήκε το 2019 στο ΕΚΑΒ - Τα πρώτα περιστατικά του νέου έτους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργαζόμενοι πάντα πιστοί στο καθήκον και στην πρώτη γραμμή

Στο καθήκον και φέτος παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς,  οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, προκειμένου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κρήτης να περάσουν καλά και με ασφάλεια τις ημέρες των εορτών, οι ίδιοι βρέθηκαν μακριά από τις οικογένειές τους.

Βέβαια, είναι κάτι που… «έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια», όπως επισήμαναν με νόημα οι ίδιοι.

Το 2019 μπήκε για το ΕΚΑΒ Κρήτης με καρδιολογικά περιστατικά.  Οι εργαζόμενοι, πιστοί στο καθήκον έκαναν αλλαγή χρόνου στην υπηρεσία τους και μακριά από τις οικογένειες τους έχοντας να διαχειριστούν όχι και τόσο εύκολα περιστατικά.

Σύμφωνα με το τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας, το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στις 12.07 τα μεσάνυχτα του νέου έτους και αφορούσε περιστατικό δύσπνοιας ενώ ακολούθησαν δύο ανακοπές συνανθρώπων μας.

Πιο... ήσυχα φαίνεται να μπήκε η χρονιά στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς το πρώτο βράδυ του χρόνου δεν υπήρξε τηλεφώνημα για άμεση βοήθεια ενώ ήσυχα κύλησαν και οι πρώτες πρωινές ώρες της πρώτης μέρας του νέου χρόνου.  

Ίδιο σκηνικό και στην Τροχαία Ηρακλείου όπου η βάρδια των αστυνομικών κύλησε... χαλαρά, χωρίς απρόοπτα και δίχως το τηλεφωνικό κέντρο της συγκεκριμένης υπηρεσίας να δεχτεί κάποια κλήση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News