Εξαφανίστηκαν δύο Κρητικοί - Ώρες αγωνίας για τις οικογένειές τους

Κρήτη
Εξαφανίστηκαν δύο Κρητικοί - Ώρες αγωνίας για τις οικογένειές τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τον Στέφανο Αγρυμάκη και την Ευαγγελία Λυτινάκη

Ώρες αγωνίας περνούν εδώ και αρκετά 24ωρα οι οικογένειες δύο Κρητικών, των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί.

Πρόκειται για την Ευαγγελία Λυτινάκη από τα Χανιά και το Στέφανο Αγρυμάκη από το Ρέθυμνο.

Πήγε στην Αθήνα, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ

Για περισσότερο από ένα μήνα έχουν χαθεί τα ίχνη του 35χρονου Ρεθυμνιώτη, Στέφανου Αγρυμάκη.

Ο 35χρονος, ο οποίος εργάζεται στο Ρέθυμνο ως ναυαγοσώστης, πήγε ταξίδι στην Αθήνα, όπου και έμενε στο σπίτι ενός φίλου του στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με την οικογένειά του και το anikolouli.gr, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, επικοινώνησε, για τελευταία φορά, με μία από τις αδελφές του και έπειτα το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε. Πάντως, οι οικείοι του έχουν να τον δουν από τις 20 - 25 Νοεμβρίου, όποτε και έφυγε για την Αθήνα.

Ο Στέφανος Αγρυμάκης έχει ύψος 1.80 και γαλαζοπράσινα μάτια. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι πως το μπροστινό του δόντι είναι σπασμένο και έχει τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο με το σήμα της θύρας 7 του Ολυμπιακού.

Όποιος γνωρίζει που βρίσκεται ο 35χρονος μπορεί να καλέσει τον αριθμό 1065, ή την άμεση δράση.

Επρόκειτο να επισκεφτεί την αδελφή της

Η 76χρονη Ευαγγελία Λυτινάκη εξαφανίστηκε από το 7ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Χανίων - Κισσάμου στα Χανιά, όπου και διαμένει, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, η ηλικιωμένη γυναίκα φορούσε φαρδύ τζιν παντελόνι, μπορντό μπλούζα, σκούρα μπλε ζακέτα και σκούφο. Τα μάτια της είναι καστανά και το ύψος της 1,60. Μαζί της είχε ένα καρότσι με ψώνια.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, κάμερα της περιοχής κατέγραψε την ηλικιωμένη γυναίκα κοντά στο σπίτι της αδελφής της, την οποία και είχε σκοπό να επισκεφθεί. Η 76χρονη δεν πήρε - όπως συνήθιζε - το λεωφορείο της γραμμής για να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου και έμενε μόνη, ενώ το τηλέφωνό της απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα.

Πάντως, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της «Γραμμής Ζωής», η ζωή της γυναίκας βρίσκεται σε κίνδυνο, γι’ αυτό και όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει 24 ώρες το 24ωρο με τη Γραμμή Ζωής στον αριθμό 1065, ή να τηλεφωνήσει στην ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News