Στις 15 Ιανουαρίου… Περιμένουμε τη νονά!

Κρήτη
Στις 15 Ιανουαρίου… Περιμένουμε τη νονά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Περιμένοντας τη νονά»: Avant premiere από την ODEON!

Μια ξεχωριστή πρεμιέρα περιμένει τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV, τους ακροατές του Radio 9.84 και τους αναγνώστες του neakriti.gr Και της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», την Τρίτη 15 Ιανουάριου 2019, στις 8 το βράδυ.

Η ODEON ανοίγει τις πύλες της για εσάς και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι α μείνετε συντονισμένοι στα Μέσα του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV για να κατοχυρώσετε τις θέσεις σας!

Σημειώνεται ότι η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου και στις 15 Ιανουαρίου θα είναι η avant premiere για τους τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Ηρακλής και ο Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες.

Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης.

Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής... και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Δείτε τα trailer της ταινίας:

https://www.youtube.com/watch?v=RVdParTbVsA?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News