Διευρυμένη συνεδρίαση ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Ενωμένη και δυνατή η Ν.Δ.»

Κρήτη
Διευρυμένη συνεδρίαση ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Ενωμένη και δυνατή η Ν.Δ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με φόντο το πανηγυρικό συνέδριο της Ν.Δ. και την επανεκλογή Αυγενάκη ως γραμματέα, αλλά και την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κρήτης

Παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και των νεοεκλεγέντων μελών της Π.Ε. Ζερβού Λευτέρη, Μανόλη Χαιρέτη και Νίκου Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε χθες η τελευταία για το 2018 διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με φόντο το πανηγυρικό συνέδριο της Ν.Δ. και την επανεκλογή Αυγενάκη ως γραμματέα, αλλά και την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κρήτης. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Βαγγέλης Καρκανάκης, έκανε τον απολογισμό των δράσεων της Οργάνωσης για το 2018, ενώ μετέφερε το ενωτικό και αισιόδοξο κλίμα του συνεδρίου.

«Η συνεδρίαση είναι κυρίως απολογιστική για τον χρόνο που φεύγει. Συγχρόνως όμως αποτελεί και έναν προγραμματισμό για τους επόμενους μήνες. Η Οργάνωσή μας είναι σε ετοιμότητα και η όποια εκλογική διαδικασία θα είναι νικηφόρα», τόνισε ο κ. Καρκανάκης.

Ο γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε σε συστράτευση και εγρήγορση όλα τα μέλη του κόμματος για τις εκλογικές μάχες που θα ακολουθήσουν, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

«Όλοι μαζί δώσαμε το μήνυμα και μια υπόσχεση, ότι η Ν.Δ. έρχεται να δώσει μάχες οι οποίες θα είναι νικηφόρες. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περισσότερο πειθαρχημένοι. Αυτό αποτελεί υπόσχεση απέναντι στον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που περιμένουν από την παράταξή μας να αναλάβει το “τιμόνι” της χώρας και να ξαναφέρει το χαμένο χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων πολιτών.

Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε η κάθε κάλπη να γίνει μπλε. Η Ν.Δ. κινείται με υπερηφάνεια, με σχέδιο και στρατηγική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας καλός πρωθυπουργός, αλλά πάνω απ' όλα χρήσιμος. Θα απευθύνεται και θα εργάζεται για όλους τους Έλληνες», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ζήτησε τη στήριξη των μελών και δεσμεύτηκε να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την αλλαγή που, όπως τόνισε, έχει ανάγκη η Κρήτη μας.

«Νομίζω ότι το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως η Ν.Δ. θα είναι ενωμένη και δυνατή. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν πράγματα, ο κόσμος χρειάζεται το νέο και η Κρήτη μας χρειάζεται να πάει μπροστά. Ευελπιστώ ότι θα γίνει αυτή η αλλαγή πράξη», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

«Συστρατευόμαστε δίπλα στον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και στον γραμματέα μας, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου η Κρήτη να καταγράψει τα υψηλότερα ποσοστά στις επόμενες εκλογές. Η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα, και δίπλα μας θα είναι όλοι οι πολίτες», σημείωσε ο κ. Ζερβός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News