Τα ρομπότ από το Πολυτεχνείο Κρήτης γιορτάζουν τα Χριστούγεννα!

Κρήτη
Τα ρομπότ από το Πολυτεχνείο Κρήτης γιορτάζουν τα Χριστούγεννα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλές πράξεις πάντα ανταμείβονται... ακόμη και στα ρομπότ!

Με ένα ξεχωριστό βίντεο με πρωταγωνιστή ένα ρομπότ στέλνει τις ευχές του για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η ρομποτική ομάδα Κουρήτες δημιούργησε μια ολιγόλεπτη παραγωγή συνδυάζοντας τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα με εικόνες της σημερινής κοινωνικής πραγματικότητας.

Με σύγχρονη ματιά, διατηρώντας τις ανθρώπινες ευαισθησίες, η Ρομποτική ομάδα Κουρήτες του Πολυτεχνείου Κρήτης στέλνει τις ευχές τις για τα Χριστούγεννα μέσα από ένα έξυπνο βίντεο με πρωταγωνιστή το Ρομπότ Ερμή.

Ο Ερμής επιστρέφει στο σπίτι του κρατώντας δώρα των Χριστουγέννων. Η εικόνα ενός αστέγου δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Σκηνές της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας προσαρμοσμένες στον κόσμο των ρομπότ.

Ο Ερμής περνάει μόνος τις γιορτές των Χριστουγέννων όπως και χιλιάδες άνθρωποι. Μέχρι τη στιγμή που όλα αποκτούν χρώμα και ρυθμό.

Η Ρομποτική ομάδα Κουρήτες στεγάζεται στο Εργαστήριο Προγραμματισμού και Τεχνολογίας Ευφυών Υπολογιστικών Συστημάτων της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Δεν είναι η πρώτη φορά που εκπλήσσει με τα επιτεύγματα της.

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο αναπληρωτής καθηγητής κ. Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης με μέλη τους: Αλεξίου Μιχαήλ, Αποστολάκη Γεώργιος, Ελευθεριάδη Δημήτριο, Καραγεωργιάδη Αναστάσιο, Καραγεωργίου Γεώργιος, Καραλάκου Αθανασία και Κολτσιδοπούλου Μαρία, οι οποίοι εύχονται σε όλους εμάς Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News