«Ο αδερφός μου»: Ο 16χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας που έγινε viral

Κρήτη
«Ο αδερφός μου»: Ο 16χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας που έγινε viral

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Γιώργος και ο Θεόφιλος Χριστουλάκης μίλησαν για την ταινία με των 5.000.000 views

Viral έγινε η ταινία μικρού μήκους «ο αδερφός μου» του Θοδωρή Παπαδουλάκη η οποία προκάλεσε έντονα συναισθήματα και συζητήσεις καθώς πραγματεύεται την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν άτομα με κινητικά προβλήματα και οι οικογένειές τους,

Καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Γιώργος και ο Θεόφιλος Χριστουλάκης, οι δυο πρωταγωνιστές της ταινίας μικρού μήκους που «κέρδισε» 5.000.000 views.

"Η ταινία σε αλλάζει..."

Την ιστορία της ταινίας μικρού μήκους αφηγήθηκε ο 16χρονο Γιώργος που ανέφερε: «Στην αρχή έδειχνε εμένα να τα σπάω όλα, μετά με δείχνει στις φυλακές και μετά δείχνει τι έγινε πριν τα σπάσω όλα και την αντίδρασή μου μετά που τα’σπασα…».

Ενώ για τους συμμαθητές του και τις αντιδράσεις του σημείωσε: «Χάρηκαν που συμμετείχα σε κάτι τέτοιο. Τα γυρίσματα διήρκησαν τρεις μέρες».

Για το θέμα της ταινίας και τις σκηνές που προκάλεσαν συζητήσεις καθώς ο πρωταγωνιστής της ταινίας τα σπάει όλα ο Θεόφιλος Χριστουλάκης ανέφερε: «Και πάλι δεν δικαιολογεί το σπάσιμο απλώς ήταν για άλλους λόγους, μυθοπλασία ήταν η ταινία, για να’χει ακροαματικότητα, για να τη δει ο κόσμος, για να γίνει αυτό που γίνεται…Ένα παιδί τώρα 15 χρονών, αν το σκεφτείς τώρα στο έργο, ότι έχει μια αδερφή και πρέπει να την πηγαίνει κάθε μέρα στο σχολείο, είναι ένα πρόβλημα…».

 Στην ερώτηση αν σε αλλάζει η συμμετοχή σε μια τέτοια ταινία ο Θεόφιλος Χριστουλάκη τονίζει: «Δεν τολμάς να ξαναπαρκάρεις ( σε ράμπα) δεν τολμάς μετά. Σίγουρα αλλάζεις…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News