Κρήτη

«Κόμματα και Τοπική Αυτοδιοίκηση» στο «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Κόμματα και Τοπική Αυτοδιοίκηση! Πως διαμορφώνονται οι υποψηφιότητες στην Κρήτη. Ποια κόμματα είναι έτοιμα και ποια ακόμη ψάχνουν τον εκλεκτό.

Εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ και του ΚΙΝΑΛ στο studio της εκπομπής Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη TV.

Παρεμβαίνουν κορυφαία στελέχη των κομμάτων από την Αθήνα που έχουν αναλάβει τους τομείς της Αυτοδιοίκησης για να βοηθήσουν στη σύνθεση του παζλ των εκλογών: Ζωντανά ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ Εύη Χριστοφιλοπούλου και εκπρόσωπος από τη Νέα Δημοκρατία.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια