Χιόνια σε χαμηλό υψόμετρο & καταιγίδες - Που υπήρξαν προβλήματα

Κρήτη
Χιόνια σε χαμηλό υψόμετρο & καταιγίδες - Που υπήρξαν προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πλήρη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

Χαμηλές θερμοκρασίες, με σποραδικές καταιγίδες , τοπικές βροχές αλλά και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα – για παράδειγμα στα 900 μέτρα – προβλέπεται για σήμερα στην Κρήτη, σύμφωνα με την πρόβλεψη απο την ΕΜΥ.

Οι νεφώσεις δεν θα λείπουν ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7-8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία επίσης θα κυμανθεί χαμηλά από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Τα πρώτα προβλήματα στην Κρήτη

Μικροπροβλήματα υπήρξαν στα Δυτική Κρήτης χθες, καθώς η βροχή ήταν τόσο έντονη που σημειώθηκαν κατολισθήσεις επί του ΒΟΑΚ.

Ωστόσο, ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο, λόγω της μεγάλης κατολίσθησης στο Πλατάνι, με χώματα και κομμάτια βράχων να έχουν πέσει στο οδόστρωμα.

Παράλληλα μικροπροβλήματα,σύμφωνα με το kriti24, υπήρξαν και στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης στο Πέτρα Σελί, αλλά και στο Χλιαρό.

Επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για αντιμετώπιση προβλημάτων ενώ η τροχαία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται μικρή περαιτέρω πτώση  της θερμοκρασίας, κυρίως  στα ανατολικά. Κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές χώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News