«Τουρισμός & Τοπική Αγορά!» απόψε στην εκπομπή «Direct»

Κρήτη
«Τουρισμός & Τοπική Αγορά!» απόψε στην εκπομπή «Direct»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκρατήσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν και επέκταση της τουριστικής περιόδου στο τραπέζι της εκπομπή «Direct» της ΚΡΗΤΗ TV

Παγωμένες είναι οι προκρατήσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν με τους φορείς του τουρισμού να κρατούν στάση αναμονής και προσδοκούν αλλαγή του κλίματος το επόμενο διάστημα, με τις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας και της Γερμανίας και έχουν προς στιγμήν «παγώσει».

Την ίδια ώρα ο εμπορικός κόσμος φέρνει στο προσκήνιο την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού με τις σχετικές δράσεις και τις πρωτοβουλίες να μην έχουν ευοδώσει μέχρι και σήμερα.

Μπορεί κάθε σεζόν να μιλάμε για χρονιές ρεκόρ στις αφίξεις ωστόσο τα ποσοστά αύξησης και ο αριθμός των ξένων επισκεπτών δεν αποτυπώνονται και στα… ταμεία των εμπόρων. Η εκπομπή «Direct» έχει ως επίκεντρο τα αιτήματα και τους προβληματισμούς του εμπορικού κόσμου και τις προσδοκίες τους από τη διαχείριση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος.

Στο πλατό της εκπομπής ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κουμαντάκης και ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, κ. Δημήτρης Διβόλης.  

«Direct»: Τετάρτη 21:45 με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News