Κρήτη

Πρώην σύζυγος Μεταξάκη: «Είμαστε ζωντανές παρά το βάρος στις ψυχές μας»

Με πόνο η μητέρα των θυμάτων μιλάει για τη ζωή της - Οργή του παππού για την αποφυλάκιση

Φόβους και ανησυχία προκαλεί η αποφυλάκιση του παιδοκτόνου Γιώργου Μεταξάκη ο οποίος καταδικάστηκε σε τρις ισόβια αλλά βγήκε από τη φυλακή 19 χρόνια μετά,  στα 60 του χρόνια.

Η μητέρα των άτυχων παιδιών που δολοφονήθηκαν στον Αλμυρό ποταμό μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για τις δυσκολίες που βίωσε και την απόφαση αποφυλάκισης του παιδοκτόνου ενώ για την κόρη της υποστηρίζει ότι η «μια έχει μπει στην ψυχή της άλλης».

 Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε τα ίδια λάθη. Έχουμε η μια την ανάγκη της άλλης, εξίσου το ίδιο. Ακούγεται όμορφο και είναι όμορφο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Σημασία όμως για μας έχει ότι είμαστε ζωντανές και πορευόμαστε, παρά το βάρος που σηκώνουμε στις ψυχές μας».

Όσο για τον παππού των θυμάτων για μια ακόμη φορά με οργή μίλησε για την αποφυλάκιση του παιδοκτόνου λέγοντας: «Αποφυλακίστε τους όλους, βγάλτε τους έξω να σκοτώσουν κόσμο…».  

Ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα

Πάντως η τριπλή παιδοκτονία που διέπραξε την 20ή Σεπτεμβρίου του 1999 ο 60χρονος Κρητικός αποτελεί μέχρι σήμερα πρωτοφανή περίπτωση εγκλήματος για τα ελληνικά - και όχι μόνο - αστυνομικά χρονικά. Για να εκδικηθεί τη γυναίκα του, η οποία τον είχε εγκαταλείψει, ο 60χρονος αποφάσισε να πνίξει τα τρία αγόρια που είχαν αποκτήσει μαζί: τον 10χρονο Γιάννη, τον 4χρονο Νικόλα και το 2χρονο αβάπτιστο αδελφάκι τους. 19 σχεδόν χρόνια μετά είναι και πάλι ελεύθερος…

Ακούστε τη μητέρα και τον παππού των θυμάτων που μίλησαν στο "Μαζί σου"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια