Αυτοί είναι οι 6 Κρητικοί που εξελέγησαν στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Κρήτη
Αυτοί είναι οι 6 Κρητικοί που εξελέγησαν στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Στην Πολιτική Επιτροπή εξελέγησαν 6 Κρητικοί, με το Νικόλαο Κεφαλογιάννη, μάλιστα, να βρίσκεται στην 9η θέση των εκλεγέντων.

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και στους 6 Κρητικούς που εξελέγησαν, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

«Θερμά συγχαρητήρια στους Λευτέρη Ζερβό, Μανώλη Χαιρέτη, Νίκο Κεφαλογιάννη, Μανώλη Γαγάνη, Στέλιο Σπανουδάκη και Νεκτάριο Παπαβασιλείου για την εκλογή τους στη νέα Πολιτική Επιτροπή του Κόμματός μας.

Η ισχυρή κρητική παρουσία στο ανώτατο συλλογικό όργανο της μεγαλύτερης κεντροδεξιάς παράταξης της Ευρώπης, την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους μας και επιβράβευση των κοινών μας αγώνων.

Αποτελεί εχέγγυο πως η Κρήτη είναι προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι μαζί δουλεύουμε συντεταγμένα και ενωμένοι για τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Όλοι μαζί, θα οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία σε μια μεγάλη νίκη.

Με τη σκληρή δουλειά όλων μας και αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε. Για μια δυνατή Κρήτη σε μια ισχυρή Ελλάδα. Καλούς αγώνες, καλή δύναμη!»

Αυτοί είναι οι Κρητικοί που εξελέγησαν στη νέα Πολιτική Επιτροπή:

Λευτέρης Ζερβός

Νομός Ηρακλείου

Τραπεζικός, Ά Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου &  Υπεύθυνος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής καθώς και του Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μέλος της Ο.Τ.Ο.Ε., Μέλος Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank.

Μανώλης Χαιρέτης

Νομός Ηρακλείου

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου, μέλος πολιτιστικών και αγροτικών συλλόγων με έντονη πολιτική δράση, εργάζεται ως στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα.

Νίκος Κεφαλογιάννης

Νομός Ρεθύμνου

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, μέλος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Μανώλης Γαγάνης

Νομός Ρεθύμνου

Επιχειρηματίας στον χώρο του εμπορίου. Δραστηριοποιείται στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Στέλιος Σπανουδάκης

Νομός Ρεθύμνου

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Ανάλυση και Πολιτική Θεωρεία» του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. To 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνης και συμμετείχε ενεργά στην Οικονομική Επιτροπή καθώς και στο Νομικό Πρόσωπο «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία» του Δήμου. Το 2014 επανεξελέγη και είναι ως σήμερα Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών.

Νεκτάριοs Παπαβασιλείου

Νομός Λασιθίου

Οικονομολόγος, εργάζεται ως στέλεχος στον χώρο υγείας, Διευθυντής Διαγνωστικού Κέντρου στο Ηράκλειο, επανεξελέγη μέλος της Πολιτικής Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορείτε να δείτε όλους τους εκλεγέντες ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News