Η ΚΡΗΤΗ TV στηρίζει τον ΣΚΑΪ – «Η ενημέρωση δεν τρομοκρατείται»

Κρήτη
Η ΚΡΗΤΗ TV στηρίζει τον ΣΚΑΪ – «Η ενημέρωση δεν τρομοκρατείται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονες αντιδράσεις για το δολοφονικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ

Πλήγμα στη Δημοκρατία αποτελεί το τρομοκρατικό «χτύπημα» που δέχτηκε ο ΣΚΑΪ στις εγκαταστάσεις του οποίου εξερράγη βόμβα 7 έως 10 κιλών και εκρηκτική της ύλη ζελατινοδυναμίτιδας με νιτρινικό αμμώνιο και ΤΝΤ.

Όλα τα κανάλια -μεταξύ των οποίων και η ΚΡΗΤΗ TV- τάσσονται στο πλευρό του τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως τονίζει σε επιστολή του ο πρόεδρος του ομίλου της ΚΡΗΤH TV Αντώνης Δημητρίου "η ενημέρωση δεν τρομοκρατείται" και μεταξύ άλλων αναφέρει με έμφαση:

"Ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΡΗΤΗ TV και η εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ εκφράζουν την ολόθερμη συμπαράσταση τους, στην  Διοίκηση και το Προσωπικό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, για το τρομοκρατικό πλήγμα που δέχτηκαν όπου ευτυχώς δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμούς.

Το τρομοκρατικό αυτό χτύπημα, είναι πλήγμα στη καρδιά της Δημοκρατίας, ψυχή της οποίας είναι η ενημέρωση.

Η ενημέρωση δεν τρομοκρατείται, δεν φιμώνεται και δεν χειραγωγείται, με δολοφονικά χτυπήματα, που στόχο έχουν την λειτουργία της ελευθεροτυπίας.

Ενωμένος ο κόσμος της Ενημέρωσης, θα συνεχίσει ανυποχώρητα το έργο του, ως απάντηση σε όσους επιβουλεύονται τις Δημοκρατικές μας αξίες και παραδόσεις, με στόχο τελικά τον εκφοβισμό της ίδιας της κοινωνίας.

Όλοι μαζί, ανεξάρτητα από την διαφορετικότητα μας και αυτός είναι ο πλούτος της Δημοκρατίας,  συνεχίζουμε την μάχη της ενημέρωσης.

Με τις σκέψεις αυτές δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχές για γρήγορη αποκατάσταση των υλικών ζημιών  και την αμέριστη συμπαράσταση μας".

Με εκτίμηση

Αντώνης Δημητρίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News