Πένθος για τον χαμό του Αντώνη Βουρβαχάκη που έσβησε σε τροχαίο

Κρήτη
Πένθος για τον χαμό του Αντώνη Βουρβαχάκη που έσβησε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλέον οι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης φθάνουν τους 56 από αρχές του χρόνου.

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος της Κρήτης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Χανίων.

Ένας νεαρός άνδρας 24 ετών, με κατεύθυνση προς από Ρέθυμνο προς Χανιά, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο στο κράσπεδο του δρόμου.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, στην οικία του στην Καρωτή Ρεθύμνου, η οποία βυθίστηκε στο πένθος, στο άκουσμα της είδησης.

 Νέο χτύπημα από την κατάρα της ασφάλτου στο Ρέθυμνο. Ένας νέος μόλις 24 ετών έχασε τη ζωή του λίγο πριν τις 4 το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Χανίων στο ύψος της γέφυρας Γερανίου.

 Η ΕΜΑΚ με ένα όχημα και τρεις πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του νεαρού άνδρα από τα συντρίμια, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Ο άτυχος άνδρας κατά πάσα πιθανότητα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα μετά την πρόσκρουση του αγροτικού οχήματος στα βράχια, να εκσφενδονιστεί από το παρμπρίζ και να προσκρούσει με το κεφάλι στο κράσπεδο.

Βίαια κόπηκε το νήμα της ζωής του 24χρονου, Αντώνη Βουρβαχάκη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία στην Καρωτή Ρεθύμνου.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ήταν ήδη αργά με τους γιατρούς σε μια πρώτη εξέταση, να εκτιμούν ότι ο θάνατος επήλθε από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί, εάν υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του νεαρού ή κάποια παθολογικά αίτια που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Πλέον οι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης φθάνουν τους 56 από αρχές του χρόνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News