Ανήλικος επιβάτης τραυματίστηκε μέσα στο πλοίο με δρομολόγιο Κρήτη - Πειραιά

Κρήτη
Ανήλικος επιβάτης τραυματίστηκε μέσα στο πλοίο με δρομολόγιο Κρήτη - Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο περιστατικά σε πλοία με τραυματισμό ανήλικου και άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης 20χρονου

Περιπέτεια για ανήλικο επιβάτη που ταξίδευε από Χανιά για Πειραιά καθώς όπως έγινε γνωστό τραυματίστηκε μέσα στην καμπίνα , υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση διακομιδή του στη συνέχεια με τον κατάπλου του πλοίου στον Πειραία, στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το πάντα με το Λιμενικό Σώμα ,το περιστατικό σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οπότε και  το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ότι κατά τη διάρκεια του πλου του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE GALAXY” από Χανιά προς Πειραιά, 17χρονος επιβάτης τραυματίστηκε εντός της καμπίνας του στο δάκτυλο του δεξιού κάτω άκρου.

Στον ανωτέρω προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό επιβάτη στο πλοίο και μετά τον κατάπλου του στο λιμένα Πειραιά, μεταφέρθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ''Κ.Α.Τ.''

 Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από Φ/Γ πλοίο στους Καλούς Λιμένες

Επίσης όπως έγινε γνωστό, μια ημέρα πριν το προαναφερθέν περιστατικό,  και συγκεκριμένα  το βράδυ της Παρασκευής ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλών Λιμένων, , ότι 20χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του Φ/Γ πλοίου “CHICAGO EXPRESS” σημαίας Γερμανίας, ειδικότητας δόκιμος μηχανής, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το λιμάνι Τζένοα Ιταλίας με προορισμό το λιμάνι Damietta Αιγύπτου, προσέγγισε την περιοχή  Καλών Λιμένων, όπου ο 20χρονος παρελήφθη από το Ε/Γ – Λάντζα «ΕΛΕΝΗ» Ν.Π. 2097 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με κάταγμα κάτω άκρου αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News