Έκανε βουτιά στο κενό με το αυτοκίνητο του- 2η πτώση Ι.Χ σε λίγες ώρες στην Κρήτη

Κρήτη
Έκανε βουτιά στο κενό με το αυτοκίνητο του- 2η πτώση Ι.Χ σε λίγες ώρες στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 18χρονος είχε "Αγιο" και σίγουρα θα θυμάται για καιρό την περιπέτεια του

Την τύχη με το μέρος του – αν μη τι άλλο - είχε ένας άντρας τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Λέντα της Μεσαράς Ηρακλείου,  όταν ξαφνικά από την μία στιγμή στην άλλη και ενώ ήταν στο αυτοκίνητο του έκανε βουτιά στο κενό πέφτοντας σε γκρεμό από μεγάλο ύψος.

Ο άντρας ηλικίας 18 ετών , σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του , τα οποία και ήταν κυρίως ορθοπεδικής φύσεως ενώ ακολούθως κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω νοσηλεία.

Εκτός από την μεγάλη περιπέτεια που έζησε, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό πτώσης αυτοκινήτου σε γκρεμό που γίνεται στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες.

Καθώς το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέθυμνο «Άγιο»  είχε ο οδηγός ενός οχήματος, το οποίο έπεσε από γέφυρα λίγο έξω από την είσοδο της πόλης του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα επί της εθνικής Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

Το όχημα που οδηγούσε 50χρονος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες της γέφυρας και έκανε «βουτιά» στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, καθώς και το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η κεντρική φωτογραφία είναι απο το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο Ρέθυμνο το απόγευμα του Σαββάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News