Βρέθηκε η 18χρονη που είχε εξαφανιστεί - «Προσοχή στους γονείς» συστήνει ο πατέρας της

Κρήτη
Βρέθηκε η 18χρονη που είχε εξαφανιστεί - «Προσοχή στους γονείς» συστήνει ο πατέρας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της οικογένειας Ράλλη - Η Μαριάννα επέστρεψε στο σπίτι της

Την αστυνομία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο ευχαρίστησε συγκινημένος ο πατέρας της 18χρονης Μαριάννας Ράλλη, της οποία τα ίχνη είχαν χαθεί για λιγότερο από ένα 24ωρο.

Η 18χρονη Μαριάννα χτες το βράδυ έφυγε από το σπίτι όπου διαμένει με την οικογένειά της στα Χανιά, χωρίς, ωστόσο, να ενημερώσει τους οικείους της για το που πηγαίνει.

Σήμερα το πρωί και ενώ, η Μαριάννα, δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της, ο πατέρας της μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς για την εξαφάνισή της.

Η περιπέτεια τους, ωστόσο, είχε αίσιο τέλος, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο τον πατέρα της Μαριάννας, το νεαρό κορίτσι επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στο σπίτι και την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο κ. Ράλλης: «Η Μαριάννα μας επέστρεψε στο σπίτι, μετά από πιέσεις και είναι καλά στην υγεία της».

«Προσοχή στους γονείς που τα παιδιά τους έχουν Facebook»

Πάντως, ο κ. Ράλλης, ο οποίος πέρασε αρκετές ώρες αγωνίας ψάχνοντας την κόρη του, επιθυμεί να απευθύνει ένα μήνυμα στους γονείς εφήβων και νεαρών παιδιών αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Παρακαλώ όλους τους γονείς που έχουν παι8διά με λογαριασμό στο Facebook να τα αποτρέψουν από το να συνομιλούν με αγνώστους.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News