Απίστευτη υπόθεση: Νεαρή εξαπατούσε σε βάρος της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Απίστευτη υπόθεση: Νεαρή εξαπατούσε σε βάρος της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφασίστηκε ότι ήθελε να παραδώσει κρέμα, δώρο από την ΚΡΗΤΗ TV, όπως είπε

Μια νέα απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένων με την επίκληση μάλιστα της ΚΡΗΤΗ TV έχει στηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου με πρωταγωνιστή μια νεαρή κοπέλα, όπως αποκάλυψε η καταγγελία μιας γυναίκας σήμερα το πρωί στους συνεργάτες του ομίλου.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό εξελίχθηκε το μεσημέρι τις Πέμπτης στο διάστημα μεταξύ 12:30 – 12:45 στην περιοχή του Ατσαλένιου. Μια νεαρή κοπέλα χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος της καταγγέλλουσας και προφασίστηκε ότι είχε σκοπό να της παραδώσει μια κρέμα, δώρο από την ΚΡΗΤΗ TV όπως της ανέφερε.

Η ηλικιωμένη ευτυχώς δεν της επέτρεψε να μπει στο σπίτι, εξηγώντας της ότι βρισκόταν μέσα μια κοπέλα η οποία τη βοηθούσε να καθαρίσει το σπίτι. Η κοπέλα προσπάθησε να την πείσει να αγοράσει μια κρέμα χεριών με αλόη, προκειμένου να μπορεί να παραλάβει ως δώρο την πρώτη κρέμα αξίας, όπως της ανέφερε, 19 ευρώ.

Παρά τα επιχειρήματα και την παράκληση της κοπέλας να αγοράσει την κρέμα, ώστε να εξασφαλίσει και η ίδια ως μεροκάματο μπόνους από την πώληση του προϊόντος, δεν ξεγελάστηκε αποφεύγοντας την απάτη και οποιαδήποτε άλλη κακόβουλη ενέργεια θα μπορούσε να υποκρύπτει.

Η καταγγέλλουσα έσπευσε να ενημερώσει τους εκπροσώπους της ΚΡΗΤΗ TV το πρωί της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου γνωρίζοντας πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να εξαπατηθούν με τον τρόπο αυτό και ιδίως ανήμποροι ηλικιωμένοι. Οι εκπρόσωποι της ΚΡΗΤΗ TV που ενημερώθηκαν διευκρινίζουν για την προστασία των πολιτών πως ο όμιλος δεν έχει ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη ενέργεια και επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News