Κρήτη

Στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

ΝΟΔΕ των τεσσάρων νομών του νησιού και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ανακοινώσεις τους γνωστοποιούν τη στήριξή τους στον υποψήφιο για την Περιφέρεια της Κρήτης, κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

«Η ανακοίνωση του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης μας χαροποιεί και δημιουργεί αέρα αισιοδοξίας και νίκης!», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΝΟΔΕ, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων

«Για την Περιφέρεια Κρήτης η Παράταξή μας στηρίζει έναν νέο άνθρωπο, αυτοδιοικητικό, επιστήμονα που έχει υπηρετήσει από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου τον τόπο και καλείται τώρα να δώσει τη μάχη από ένα άλλο μετερίζι», αναφέρουν οι βουλευτές της Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκης, κ. Πλακιωτάκης και κ. Κεφαλογιάννης.

 

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου & Χανίων

«Η ανακοίνωση του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης μας χαροποιεί και δημιουργεί αέρα αισιοδοξίας και νίκης!

Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει πράξη τη δέσμευσή του για ανανέωση και δίνει την ευκαιρία σε νέους και άξιους ανθρώπους να μπουν στην πρώτη γραμμή.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, αποτελεί ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της Παράταξής μας. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες του αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία του.

Οι ΝΟ.Δ.Ε. των τεσσάρων νομών της Κρήτης θα εργαστούμε για τη μεγάλη εκλογική νίκη στην Περιφέρεια Κρήτης. Θα εργαστούμε για να γίνει η Κρήτη πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή που έρχεται».

 

Κοινή δήλωση βουλευτών Ν.Δ.

Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΝΔ της Κρήτης Λευτέρη Αυγενάκη, Γιάννη Πλακιωτάκη και Γιάννη Κεφαλογιάννη για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης:

«Για την Περιφέρεια Κρήτης η Παράταξή μας στηρίζει έναν νέο άνθρωπο, αυτοδιοικητικό, επιστήμονα που έχει υπηρετήσει από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου τον τόπο και καλείται τώρα να δώσει τη μάχη από ένα άλλο μετερίζι.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ανήκει στη νέα γενιά των αυτοδιοικητικών στελεχών του Κόμματός μας που διαθέτουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να κάνουν έργο στην κοινωνία της Κρήτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτή την επιλογή ανταποκρίνεται στο καθολικό αίτημα για ανανέωση. Δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, να δοκιμαστούν και να προσφέρουν στο νησί μας.

Ο Αλέξανδρος, έχει την εμπειρία, τη θέληση και την φρεσκάδα, να εκφράσει το μέτωπο του εκσυγχρονισμού, της προόδου και της νέας εποχής για την Κρήτη που οραματιζόμαστε.

Την υπερήφανη Κρήτη για την ιστορία και την παράδοσή της, αλλά και την αισιόδοξη Κρήτη για το μέλλον της. Για την Κρήτη που η αυριανή Κυβέρνηση έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα.

Αλέξανδρε καλή επιτυχία! Είμαστε στο πλευρό σου!

Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου

Γιάννης Πλακιωτάκης, πρ. Πρόεδρος ΝΔ, πρ. Υπουργός, Βουλευτής Λασιθίου

Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ – Βουλευτής Ρεθύμνου».

ΝΟΔΕ Λασιθίου

Η ανακοίνωση του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης μας χαροποιεί και δημιουργεί αέρα αισιοδοξίας και νίκης!

Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει πράξη τη δέσμευσή του για ανανέωση και δίνει την ευκαιρία σε νέους και άξιους ανθρώπους να μπουν στην πρώτη γραμμή.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, αποτελεί ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της Παράταξής μας. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες του αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία του.

Οι ΝΟ.Δ.Ε. των τεσσάρων νομών της Κρήτης θα εργαστούμε για τη μεγάλη εκλογική νίκη στην Περιφέρεια Κρήτης. Θα εργαστούμε για να γίνει η Κρήτη πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή που έρχεται.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια