default-image

Μοιράζουν κρέας και παιδικές τροφές σε όλη την Κρήτη

Κρήτη
Μοιράζουν κρέας και παιδικές τροφές σε όλη την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διανομή για πλούσιο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Διανομή ειδών κρεοπωλείου (χοιρινό κρέας) και βρεφικών - παιδικών τροφών (γάλα εβαπορέ, γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, ρυζάλευρο, κρέμα δημητριακών) πραγματοποιεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής του χοιρινού κρέατος, από τη Δευτέρα 17 έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου οι Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα γίνει η διανομή στους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (πλην του Δήμου Ηρακλείου).

Οι βρεφικές-παιδικές τροφές θα παραδοθούν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στον Δήμο Ηρακλείου και στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου, και στους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (πλην του Δήμου Ηρακλείου) την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των προϊόντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News