Ο 6χρονος πιανίστας από την Κρήτη στον τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Κρήτη
Ο 6χρονος πιανίστας από την Κρήτη στον τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάγεψε την Ελλάδα ο Στέλιος Κερασίδης

Το ταλέντο του μάγεψε την Ελλάδα και η απίστευτη ωριμότητα του μικρού πιανίστα εξέπληξαν κριτές και κοινό. Στον τελικό του «Ελλάδα έχει ταλέντο» πέρασε ο 6χρονος Στέλιος Κερασίδης ο οποίος πανηγύρισε την επιτυχία του και βάζει πλέον «πλώρη» για τη μεγαλύτερη μάχη με τα ταλέντα της χώρας.

Αυτό που πολλοί όμως αγνοούν είναι η σχέση του ταλαντούχου Στέλιου με την Κρήτη.

Η γιαγιά του ζει στην Ιεράπετρα

Όπως είχε γράψει το neakriti.gr το ταλαντούχο αγοράκι έχει… στενές σχέσεις με την Κρήτη και ιδίως με την Ιεράπετρα, καθώς η γιαγιά του, μπορεί να μην είναι… βέρα Κρητικιά, όμως έχει αγαπήσει το νησί μας και ζει στην όμορφη Ιεράπετρα.

Μάλιστα αυτή της την αγάπη για την Κρήτη φαίνεται πως την έχει μεταδώσει και στο μικρό, ταλαντούχο εγγονό της, αφού το παιδί - θαύμα στο πιάνο, επισκέπτεται συχνά το νησί μας.

Η εμφάνιση στο «Καλό Μεσημέρι»

Ο λιλιπούτειος, ταλαντούχος και χαριτωμένος Στέλιος, που φιλοξενήθηκε μαζί με τον πατέρα του Φώτη Κερασίδη, καθηγητή μουσικής, στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Στέλιο Ζερβό, κατάφερε και κέρδισε επίσης το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό «Grand Piano Virtuoso Competition», στον οποίο συμμετείχαν μουσικοί απ’ όλο τον κόσμο.

Ο μικρός Στέλιος, ο οποίος έχει ρίζες Κρητικές, καθώς η γιαγιά του - η μητέρα της μητέρας του - είναι από την Ιεράπετρα, ήταν αυτός που πρώτος άνοιξε το gala, παίζοντας ένα small prelude του Bach και έγινε αυτόματα ο νεότερος Έλληνας μουσικός που έπαιξε ποτέ εκεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News