Έσβησε ο Άντωνης Παπαδημητρίου - Θλίψη στους φοροτεχνικούς

Κρήτη
Έσβησε ο Άντωνης Παπαδημητρίου - Θλίψη στους φοροτεχνικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνθρωπος που ίδρυσε την Ένωση Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου έφυγε από την ζωή, σκορπώντας θλίψη στην σύζυγο και τα δύο του παιδιά , τους συγγενείς, φίλους και βέβαια φοροτεχνικούς.

Ο εκλιπών ξεκίνησε την ίδρυση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ν. Ηρακλείου την οποία και ενέταξε ως ιδρυτικό μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών. Δούλεψε και αγωνίσθηκε σκληρά για το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού στήριξε δυναμικά την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην οποία υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόσωπος.

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω του facebook από τον τέως πρόεδρο των φοροτεχνικών Ηρακλείου κ. Παύλο Μπαριτάκη.

Ο Δήμαρχος της Βιάννου αναφέρει μεταξύ άλλων:

Θλίψη και συγκίνηση σήμερα εδώ στο Ηράκλειο αφού "έφυγε" από κοντά μας ο καλός συνάδελφος ο πρώτος πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Η. Αντώνης Παπαδημητρίου. Ο Αντώνης σε δύσκολα χρόνια ξεκίνησε την ίδρυση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ν. Ηρακλείου την οποία και ενέταξε ως ιδρυτικό μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών. Δούλεψε και αγωνίσθηκε σκληρά για το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού στήριξε δυναμικά την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην οποία υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόσωπος. Υπήρξε δάσκαλος για εμάς και μαχητής μέχρι το τέλος. Στην σύζυγο του Μαρία στα παιδιά στα εγγόνια στους συγγενείς του εύχομαι τα θερμά μου συλλυπητήρια και συγνώμη που λόγω της απουσίας μου εκτός Κρήτης δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί για το τελευταίο αντίο.

Αντώνη καλό σου ταξίδι ας είναι αιωνία η μνήμη σου !

Το neakriti.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News