Κρήτη

«Σκληρή» ανακοίνωση των αστυνομικών στο Ηράκλειο για το περιστατικό μεταξύ ΟΠΚΕ και πολίτη

Οι αστυνομικοί θα κινηθούν προς κάθε κατεύθυνση για να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου με μια αιχμηρή ανακοίνωση της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , αναφέρεται σε περιστατικό που έλαβε, προ ημερών, χώρα στο Ηράκλειο μεταξύ αστυνομικών της ΟΠΚΕ και ενός πολίτη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του τελευταίου αλλά και την μήνυση από τον ίδιο σε βάρος των αστυνομικών.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος εκ μέρους του πολίτη σε βάρος των αστυνομικών, αλλά και για λαϊκά δικαστήρια στα ΜΜΕ σε βάρος των αστυνομικών στο βωμό της δημοσιότητας.

Η Ένωσή όπως επίσης αναφέρεται θα ενεργήσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ώστε η αλήθεια να αποκαλυφθεί και θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο σε βάρος οποιουδήποτε προσπαθήσει να βλάψει την τιμή και την αξιοπρέπεια του Σώματος,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την 01-12-2018 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας με μοναδικό θέμα την επίθεση πολίτη σε βάρος μελών μας αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου και σύλληψη αυτού αλλά και μήνυση από τον ίδιο σε βάρος τους . Ομόφωνα αποφασίστηκε η στήριξη των συναδέλφων μας τόσο με την παροχή νομικής εκπροσώπησης αλλά και με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο χρειαστεί. Οι συνάδελφοί μας , οι οποίοι παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση, μας ενημέρωσαν σχετικά με τις ανυπόστατες κατηγορίες εκ μέρους του πολίτη σε βάρος τους, οι οποίες μάλιστα έλαβαν το φως της δημοσιότητας. Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες λαϊκών δικαστηρίων στα Μ.Μ.Ε., να στήνονται σε βάρος αστυνομικών στον βωμό της δημοσιότητας, όπου οι συνάδελφοί μας καταδικάστηκαν πριν καν η Δικαιοσύνη λάβει τον λόγο

Η Ένωσή μας σεβόμενη την Ελληνική Δικαιοσύνη και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή, θα ενεργήσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ώστε η αλήθεια να αποκαλυφθεί και θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο σε βάρος οποιουδήποτε προσπαθήσει να βλάψει την τιμή και την αξιοπρέπεια των μελών μας και του Σώματος που έχει προσφέρει εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες στον βωμό της ασφάλειας του πολίτη.

Η Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να περιορίσει στο ελάχιστο περιστατικά βίας και ανομίας στο Ηράκλειο, κατά τις νυχτερινές ώρες κυρίως, από άτομα και ομάδες που παλαιότερα δρούσαν ανεξέλεγκτα, σπέρνοντας τρόμο στους συμπολίτες μας, οδηγώντας τους με τις δράσεις τους είτε στο περιθώριο είτε σε κάποιο κελί σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ευνομούμενοι πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από οποιοδήποτε τυχαίο έλεγχο αντίθετα τον επικροτούν, έχουν αγκαλιάσει και επιδοκιμάζουν την δράση της συγκεκριμένης ομάδας η οποία τους έχει προσφέρει το αγαθό να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης χωρίς φόβο όλες τις ώρες του 24ώρου.   

Mε εκτίμηση. Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου".

φωτογραφία αρχείου

 

 

Σχόλια