default-image

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» άνοιξε τις πύλες του με φαντασμαγορικό τρόπο

Κρήτη
Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» άνοιξε τις πύλες του με φαντασμαγορικό τρόπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μικροί και μεγάλοι στην φωταγώγηση της συστάδας των Χριστουγεννιάτικών Δέντρων

Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, με άρωμα χειμώνα, από την οποία δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα, έγινε η φωταγώγηση της συστάδας Χριστουγεννιάτικών Δέντρων, το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίας, ανήμερα της 1ης Δεκεμβρίου.

Η φωταγώγηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, Αντιδημάρχων αλλά και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση σας στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο που πλέον εξελίσσεται σε θεσμό. Αναδεικνύουμε τον τόπο μας και τον πολιτισμό και μέχρι  τις 6 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολλές φορές. και οι μεγαλύτεροι να γίνουν λίγο παιδιά. Το χρειαζόμαστε άλλωστε. Προσδοκούμε το 2019 να γίνει καλύτερο και μην ξεχνάτε να είμαστε μαζί. Και αν είμαστε μαζί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την δημιουργική ομάδα του Κάστρου. Ευχαριστώ το ΙΤΕ και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  

Με τον τρόπο αυτό σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μας, ενώ το «Κάστρο» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για ένα ταξίδι στη χώρα των ξωτικών!

Την σκυτάλη αμέσως μετά πήραν οι Οι Alan Dalon ενώ πλήθος κόσμου και φέτος, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News