Κρήτη: Δεν υπάρχει απαγορευτικό απόπλου των πλοίων – Πού δεν εκτελούνται δρομολόγια

Κρήτη
Κρήτη: Δεν υπάρχει απαγορευτικό απόπλου των πλοίων – Πού δεν εκτελούνται δρομολόγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από και προς Ηράκλειο. Σύμφωνα με ενημέρωση από το λιμεναρχείο Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης έφυγαν κανονικά τα πλοία για Πειραιά ενώ στις 12.05 με την λήξη της απεργίας της ΠΝΟ αναχώρησαν τα πλοία της γραμμής από Πειραιά για Ηράκλειο.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στη Δυτική Κρήτη. Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Χανίων, δεν υπάρχει απαγορευτικό στον απόπλου μέχρι στιγμής από και προς το λιμάνι και των Χανίων και τα πλοία έδεσαν κανονικά στο λιμάνι, σε αντίθεση ωστόσο με άλλα λιμάνια της χώρας όπου έχουν διαπιστωθεί προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 και 10 μποφόρ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Αδαμάντιος Κοραής" για τις δυτικές Κυκλάδες ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τη Ραφήνα για Κυκλάδες.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το Λαύριο.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Πρίνου Καβάλα-Θάσου, Κεραμωτής-Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News