ΟΑΕΔ: 5.500 νέοι πτυχιούχοι βρίσκουν δουλειά

Κρήτη
ΟΑΕΔ: 5.500 νέοι πτυχιούχοι βρίσκουν δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνεργοι νέοι με πτυχίο αρκεί να κάνουν μια αίτηση και να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας

Με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας στις νεαρές ηλικίες, αλλά και τη μείωση του αριθμού των ανθρώπων που επιλέγουν να φύγουν από τη χώρα αναζητώντας εργασία στο εξωτερικών, ανοίγουν νέες θέσεις για άνεργους πτυχιούχους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Αφορά πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, για 5.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 12 μηνών, στο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς.

Οι φορείς Υγείας της 7ης Υ.Πε. Κρήτης θα προσλάβουν συνολικά 63 ωφελούμενους του Προγράμματος (διαφόρων ειδικοτήτων). Πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες θέσεις που θα καλυφθούν δίνονται στην Ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ επιλέγοντας το πεδίο Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- Οδηγίες Πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες - Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News