Κρήτη

Βρήκαν ποιος κρύβεται πίσω από την κλοπή στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού

Εξιχνιάστηκε την Παρασκευή από την αστυνομία Μαλεβιζίου, μια υπόθεση κλοπής που είχε σημειωθεί στις 16 Ιουλίου του 2018 και για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού.

Τότε ο δράστης αφαίρεσε από σπίτι 35χρονου 800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ.

Από την έρευνα ωστόσο της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 43χρονος αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς, στο σπβρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, φωτογραφικές μηχανές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα) την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται.

Μεταξύ των ανευρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων ειδών του 35χρονου τα οποία του παραδόθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας 

Εξιχνιάστηκε χθες (23.11.2018) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, μια υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, την 16.07.2018, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία 35χρονου  ημεδαπού το χρηματικό ποσό 800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ.

Από την αστυνομική  έρευνα και προανάκριση αστυνομικών του  Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι ο 43χρονος αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στην οικία του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, φωτογραφικές μηχανές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα) την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται.

Μεταξύ των ανευρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων ειδών του 35χρονου τα οποία του παραδόθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Σχόλια