Black Friday: Αντίστροφη μέτρηση για την «μαύρη» Παρασκευή

Κρήτη
Black Friday: Αντίστροφη μέτρηση για την «μαύρη» Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν αναμονή οι καταναλωτές και στην Κρήτη περιμένοντας όλο και μεγαλύτερες προσφορές

Γενναίες μειώσεις τιμών έως και 50 ή 60% για τρίτη χρονιά επιφυλάσσουν στους καταναλωτές αρκετά εμπορικά καταστήματα και στο Ηράκλειο την ερχόμενη «μαύρη» Παρασκευή που σηματοδοτεί και την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το λιανικό εμπόριο έχει ανάγκη από άσπρες μέρες τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου με το Παρατηρητήριο Τιμών να εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ανήμερα της παγκόσμιας εμπορικής γιορτής που φέτος πραγματοποιείται στις 23 Νοεμβρίου.

Όπως αποτυπώνεται σε έρευνα της ΕΣΣΕ μεγάλη συμμετοχή στη Black Friday έχουν τα καταστήματα που διαθέτουν σε προσφορές προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού και ηλεκτρονικά ενώ ακολουθούν τα επιμορφωτικά είδη και τα είδη ψυχαγωγίας.

Σε κάθε περίπτωση οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί πριν προχωρήσουν σε αγορές.

Την ίδια ώρα το Τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή διεξήγαγε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα. Οι τιμές που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο ίσχυαν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και αφορούν σε περίπου 870 είδη κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων smart, tablets και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News